25.06.2010 - co robimy?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Madissonku!, kooocham Cię! (ale mi ulżyło... xD). Normalnie biorę Cię do dowolnego wybranego Mj-owego kawałka przez Ciebie!

I "śpiewać" też będziemy!

Twoją dziurę też kocham. :smiech:
znam tego ufoluda...czy to nie taki wyrośnięty "6 latek"??? Buhahahaha
Abuuu! No dajcie mi spokój już! ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

madisson pisze:(mam nadzieję że Dzwonek dołączy do naszego zacnego grona po wakacjach i w końcu zacznie ruszać bioderkami Smile )

to taka mała dygresyjka z mojej strony, która -mam nadzieje- nie rozpęta tutaj burzy z piorunami :)
Hahahah! Czuję się poruszona, przynajmniej w biodrach. xD No pewnie, że wrócę i będę rozliczać znów. Ale... Mam warunas Mad... Nie wiem, czy mogę napisać tutaj (+18) :smiech:
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

Dzwoneczek MJJ pisze:biorę Cię do dowolnego wybranego Mj-owego kawałka
r..zwód - znasz to słowo??? :rocky:

Dzwoneczek MJJ pisze:Abuuu! No dajcie mi spokój już!
jakbym miała szpreja, to bym Ci ten avatarek przesmarowała na szaro-koperkowy-róż, ale mam tylko ten szpinak. :smiech:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

intelmet pisze:Dzwoneczek MJJ napisał:
biorę Cię do dowolnego wybranego Mj-owego kawałka

r..zwód - znasz to słowo??? Bojowy
Nie zostawię swojego Męża, nawet dla Ciebie. xD
intelmet pisze: Dzwoneczek MJJ napisał:
Abuuu! No dajcie mi spokój już!

jakbym miała szpreja, to bym Ci ten avatarek przesmarowała na szaro-koperkowy-róż, ale mam tylko ten szpinak. Buhahahaha
Zamaluj sobie pekińczyka! :smiech:
Ostatnio zmieniony pn, 21 cze 2010, 23:02 przez Dzwoneczek MJJ, łącznie zmieniany 1 raz.
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

ej ludziska!!! zagada jest!!! co to jest różowe ze skrzydełkami???
Odp: zobaczycie w piątek... :smiech:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Dzwoneczek MJJ pisze:
intelmet pisze:kasiash napisał:
ej stop ;P
wytlumaczcie mi co robimy w krakowie (dzien nie noc :P) 25.06 ?

nic?
Jutro się wyjaśni, czy będzie coś więcej w piątek. W sobotę planowane jest spotkanie na Bulwarach

No spotkanie na Bulwarach w piątek przecież miało być.. :wariat: chyba że ja się nie mogę odnaleźć w czasie i przestrzeni już.. :-/

Chciałabym przyjechać do Krakowa na Wasz Memory, chociaż na kilka godzin, bo na cała noc się raczej nie piszę, ale nie wiem jeszcze jakie mam połączenia tam- i z powrotem.

Jutro będę wszystko wiedzieć.
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Agatko co tam będziesz po nocach sama wracać - my sie Tobą zaopiekujemy ! calą noc zamierzamy sie bujać na parkiecie aż zgaszą nam światła i wylączą muzę cobyśmy pojeli aluzję że czas do domu :) Wrócisz sobie pierwszym rannym skoro świt :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

intelmet pisze:ej ludziska!!! zagada jest!!! co to jest różowe ze skrzydełkami???
Odp: zobaczycie w piątek... Buhahahaha
Ale ja nie mam skrzydełek... :smiech:

Agata
- zostaniesz z Nami do rana i koniec tematu. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

intelmet pisze:co tam ma być za party w kiślu, że nie wpuszczą ulubionej grupy MJ`a tylko Nas stare pryki?
Eeeee...no ja tu nie chcę nic mówić, ale właśnie w sobotę jak byłam w Ręce i Nogi, to zamówiłam u naszego <3 DJ FOCUS'a <3 kisiel pryskający z góry na parkiet. Koniecznie różowy :-)

Tak więc odpowiedź brzmi: będzie charrrrdkor party w kiślu :smiech:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Dzwoneczek MJJ pisze:
zostaniesz z Nami do rana i koniec tematu. ;-)

Rano to ja muszę stawić się w pracy Drogi Dzwonku...

Chyba, że pożyczysz mi trochę proszku do latania to będę w domu lotem błyskawicy.. ;-) żeby mnie tylko Piraci nie porwali, kapitan Huk nie próżnuje..
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

moni pisze:Agatko co tam będziesz po nocach sama wracać - my sie Tobą zaopiekujemy ! calą noc zamierzamy sie bujać na parkiecie aż zgaszą nam światła i wylączą muzę cobyśmy pojeli aluzję że czas do domu :) Wrócisz sobie pierwszym rannym skoro świt :)
Ja mysle, że nawet jak nam zgaszą światła i wyłaczą muzyke to wybierzemy sie pod gwiazde...
Kiedy jak kiedy ale w tym czasie mysle, że warto tam iśc i sobie posiedziec, pogadać i powspominac...
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
adula.8

Post autor: adula.8 »

madisson pisze:kobitki próbowały coś zorganizować ratując to co pozostało po pewnym incydencie ( Nenenene ) ale przez to że było zainteresowanych dosłownie pare osób nie wyszło.. e garstka ludzi nie jest się w stanie rozdwoić niestety... do roboty nie ma nikogo a potem się czyta takie krytyczne komentarze jak Wasze ;(
Nie, nie nie nie i nie. Nie obwiniam nikogo.. Widziałam plany i sama jestem zaskoczona że nic z tego nie wyszło. Chętnie zaangażowałabym się w to wszystko, gdybym tylko mieszkała nieco bliżej.
Mamy się cieszyć że spędzimy ten dzień sami ze sobą? Nawet nie chcę myśleć o ile przyjemniej było by się spotkać z ludźmi którzy to wszystko doskonale rozumieją. :surrender:
madisson pisze: to taka mała dygresyjka z mojej strony, która -mam nadzieje- nie rozpęta tutaj burzy z piorunami :)
Nie mam zamiaru się kłócić..
Może za rok się uda coś zorganizować :)
Dzwoneczek MJJ pisze:Był plan na 2 osobne spotkania (impreza & spotkanie all ages) ale nie było chętnych, więc sprawa stanęła. Teraz próbuję to odkręcić, ale czy się uda będę wiedzieć jutro.
Więc, Dzwoneczku, znasz już jakieś konrety?:)
Awatar użytkownika
kasiash

Post autor: kasiash »

ja chcialam tez cos zrobic, ale niestety sama sobie nie poradze ;P
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

MadziaLenka pisze:Ja mysle, że nawet jak nam zgaszą światła i wyłaczą muzyke to wybierzemy sie pod gwiazde...
Kiedy jak kiedy ale w tym czasie mysle, że warto tam iśc i sobie posiedziec, pogadać i powspominac...
oj,nie wszyscy :-/ są tacy którzy kończą sesje dopiero 29 :snajper: i będą musieli się wyrwać wcześniej do chaty :surrender:

edit
Dzwoneczek MJJ pisze:Zauważyłam, iż nie interesuje Cię mój warunek tańczenia
ależ oczywiście że interesuje ,tylko znając Cię drogi Dzwonuniu nie wiem czy jest to rozmowa odpowiednia na publiczne obnażenie jej na forum :smiech:
Ostatnio zmieniony wt, 22 cze 2010, 13:58 przez madisson, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Tak więc odpowiedź brzmi: będzie charrrrdkor party w kiślu Buhahahaha
Serio...? :smiech:
Agata** pisze:Rano to ja muszę stawić się w pracy Drogi Dzwonku...
Cóż szkoda, ale na "chwilę" wpadnij. ;-)
madisson pisze:oj,nie wszyscy e są tacy którzy kończą sesje dopiero 29 Snajper i będą musieli się wyrwać wcześniej do chaty Poddaję się
Uważaj, bo Cię wypuszczę! Siedzisz do końca! :smiech:

Zauważyłam, iż nie interesuje Cię mój warunek tańczenia, zatem... Chcę stać w tańcu koło Ciebie jak za starych, dobrych lat. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

ODPOWIEDZ