Szczerze to nie mam pojęcia. Tzn w dzien moze spacer albo jakies rozmyslania sam na sam ze sobą..Wspominanie ( głownie to co robiłam przez ost rok procz placzu oczywiscie )
A wieczorej spotkanko w klubie w Kla i kolejne wspominki.
w zależności od ilości uczestników imprezy
koszt wejściówki jest minimum
10 zł - przy dużej ilości osób
maks 20 zł przy mniejszej ilości uczestników.
Cena zawiera wynajem sprzętu.
adres:
Filmowa Cafe - KIJÓW.CENTRUM
al. Krasińskiego 34
30-101 Kraków
Mam jednak nadzieję, iż zarezerwowaliście ten czas dla MJ`a i zechcecie zaszczycić nas swoją obecnością
Zapraszamy
W imieniu Make That Change
intelmet
Ostatnio zmieniony czw, 24 cze 2010, 13:50 przez intelmet, łącznie zmieniany 1 raz.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Eva pisze:Takie pytanie: Czy może być g***iarz w wieku 14 lat?
hahaha!!!
Jeśli chodzi o Cafe Filmową, to nie będzie problemu najmniejszego. Zapraszamy!
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Takie pytanie: Czy może być gówniarz w wieku 14 lat?
Bo rozważam propozycję pójścia ale nie wiem, czy ktoś w ogóle wie jak wyglądam, zna mnie itd. :)
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
A mam pytanie, czy mogłabym tam ewentualnie wpaść z moją koleżanką? Nie jest ona w prawdzie fanką MJ-a ale go lubi a jestem z nią w ten sam dzień umówiona, a chciała bym przyjść. O ile 2 13-latki mogą przyjść...
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
Billie Jean M.J. pisze:A mam pytanie, czy mogłabym tam ewentualnie wpaść z moją koleżanką? Nie jest ona w prawdzie fanką MJ-a ale go lubi a jestem z nią w ten sam dzień umówiona, a chciała bym przyjść. O ile 2 13-latki mogą przyjść...
jeśli mówisz o sobocie to jak najbardziej. Nie jest to impreza zamknięta. Zapraszamy!