Czy Michael i Freddie Mercury nagrali razem " There must be more to life than this"? Czy po prostu każdy nagrał swoją wersję? W necie jest ta piosenka śpiewana przez ich obydwu, ale momentami mam po prostu wrażenie, ze są to nałożone głosy z dwóch różnych nagrań. Może mnie ktoś oświecić? :)
ona pisze:Czy Michael i Freddie Mercury nagrali razem " There must be more to life than this"?
duet jest fanmade. Michael nagrał swoje demo w 1983 roku, przygrywał mu (? a na pewno był obecny w studio) Freddie, co można usłyszeć, kiedy mówi: That's right oraz adlib. http://www.youtube.com/watch?v=Bm5HxGUFuE8
Ok puder pudrem ale karnację afroamerykanki nie ma. Może LT też cierpiała na bielactwo ?
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Dziewczyna z YRMW to Kishaya Dudley. Jako aktorka zadebiutowała właśnie u Michaela, próbowała potem swoich sił w kilku filmach. Z tego co wiem jest teraz choreografem.
Co do LaToi to Joe pisał w swojej książce, że urodziła się już taka jasna. Ponoć ma to związek z indiańskimi przodkami :) Nawet wyjaśniał co znaczy jej imię, ale nie pamiętam w tej chwili. Ale pewnie puder też swoje robi.
crescendo pisze:Co do LaToi to Joe pisał w swojej książce, że urodziła się już taka jasna. Ponoć ma to związek z indiańskimi przodkami :) Nawet wyjaśniał co znaczy jej imię, ale nie pamiętam w tej chwili. Ale pewnie puder też swoje robi.
Oni muszą też mieć w przodkach jakiś białych ludzi, np dziadek Michaela, Samuel mi wyglądał na człowieka białego. Joe ma zielone oczy.