Nowe wydawnictwa Motown [koment.]

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Od wczoraj znamy projekt okładki, który okazuje się nie być zdjęciem z występu z Forum, a z Indianapolis, z 1971 r.
Obrazek
Nie moje znalezisko, a jackson5abc.com
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

No to mamy kolejne wydawnictwo, które pogrywa z nami tak jak $ony...

Pierwsza informacja o Live At The Forum, była taka, że będzie to limitowany nakład w ilości 8000 egzemplarzy.

Co się okazuje, informacja ta była (jest) NIEPRAWDZIWA, gdyż napis informujący o takim nakładzie został usunięty z oficjalnej strony Hip-o a ponadto premiera w EU została przesunięta na połowę lipca (np. Amazon.co.uk czy FaN.pl)...tylko nieliczni, którzy zamówili z oficjalnej strony Hip-o dostali swoje egzemplarze ...

Szkoda ...cóż, już nie raz jesteśmy robieni w "bambuko" przez wytwórnie ... np, jak było w przypadku Michael Jackson - The Stripped/Motown 50 Mixes [LC 00881] co opisałem na swoim blogu.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Czy ktoś coś wie nt. ostatecznej daty wydania europejskiego?
Na brtytyjskim amazonie najperw przesunięto ją na 12.07, teraz 2.08??
Swoją zamówiłam na hmv, ale obawiam się, że w pon. zamiast informacji, że przesyłka do mnie została nadana, dostanę maila nt. zmiany daty wydania... ;/
ODPOWIEDZ