Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- mimi-yoshi
Bardzo dawno tutaj nie głosowałam ; ).
Czytam jednak temat bardzo często.
Ciekawie się dzieje, ciekawie.
To ja oddam swój głos na It's The Falling In Love, bo jest w mojej klasyfikacji oczko wyżej niż Can't Let Her Get Away.
Czytam jednak temat bardzo często.
Ciekawie się dzieje, ciekawie.
To ja oddam swój głos na It's The Falling In Love, bo jest w mojej klasyfikacji oczko wyżej niż Can't Let Her Get Away.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
It's The Falling In Love.
I sam nie wierzę, że to piszę, bo 19 lat temu nie byłoby takiej opcji. Jednak po latach ten kawałek w moich uszach bardziej się broni, niż ten z kochanej przez nas wszystkich płyty Dangerous.
Pal licho tekst. Piosenka nie jest tak przeładowana, jak CLHGA i ma w sobie tyle szlachetnego soulu, że zasługuje, by już ją uwolnić z ramion tej pechowej ferajny. W ogóle to fenomen płyty Off The Wall- będąc albumem disco kipi od muzyki soul. To jest prawdziwe R&B.
I sam nie wierzę, że to piszę, bo 19 lat temu nie byłoby takiej opcji. Jednak po latach ten kawałek w moich uszach bardziej się broni, niż ten z kochanej przez nas wszystkich płyty Dangerous.
Pal licho tekst. Piosenka nie jest tak przeładowana, jak CLHGA i ma w sobie tyle szlachetnego soulu, że zasługuje, by już ją uwolnić z ramion tej pechowej ferajny. W ogóle to fenomen płyty Off The Wall- będąc albumem disco kipi od muzyki soul. To jest prawdziwe R&B.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
It's the Falling in Love nie ukrywam cieszy się u mnie zdecydowanie większym szacunkiem na dzień dzisiejszy. Argumentem niech będzie obecność słowa L.o.v.e. w tytule.
With love,
It's the falling in love.
With love,
It's the falling in love.
Ostatnio zmieniony wt, 29 cze 2010, 14:13 przez thewiz, łącznie zmieniany 1 raz.
It's The Falling In Love
Zasługuje na to od dawna, pora ją w końcu docenić. Cała płyta wyrosła na podwalinach klasycznego, czarnego soulu, a kto mógł czuć go bardziej niż Michael
kaem pisze:Piosenka ... ma w sobie tyle szlachetnego soulu, że zasługuje, by już ją uwolnić z ramion tej pechowej ferajny. W ogóle to fenomen płyty Off The Wall- będąc albumem disco kipi od muzyki soul... To jest prawdziwe R&B.
Zasługuje na to od dawna, pora ją w końcu docenić. Cała płyta wyrosła na podwalinach klasycznego, czarnego soulu, a kto mógł czuć go bardziej niż Michael
Just this magic in your eyes and in my heart ...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
It's The Faling In Love
Bo jak już mam wybierać między It's The Faling In Love a Can't Let Her Get Away, to wolę to pierwsze, mimo że na Off The Wall jest ona dla mnie zaraz po Girlfriend jedną ze słabszych piosenek. Jakoś tak nie mogę powiedzieć, że ją lubię (w swoim własnym odczuciu), to jednak jest ona dla mnie bardziej znośna niż Can't Let Her Get Away, które na Dangerous jest wg mnie jednym ze słabszych kawałków i nie pałam do niego miłością.
Bo jak już mam wybierać między It's The Faling In Love a Can't Let Her Get Away, to wolę to pierwsze, mimo że na Off The Wall jest ona dla mnie zaraz po Girlfriend jedną ze słabszych piosenek. Jakoś tak nie mogę powiedzieć, że ją lubię (w swoim własnym odczuciu), to jednak jest ona dla mnie bardziej znośna niż Can't Let Her Get Away, które na Dangerous jest wg mnie jednym ze słabszych kawałków i nie pałam do niego miłością.
- Agnieszkaaaaa
- majkelzawszespoko