Sprzedam, kupię, oddam, przyjmę, zamienię, szukam...

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

Polecam FIGURKĘ MJ'a !!!

http://www.allegro.pl/item1097228641_fi ... obacz.html

ZAPRASZAM :-)
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

Witam :) Zamówiłem sobie ostatnio na allegro koszulke wg mojego pomysłu. W aukcji facet pisał ze wysokiej jakosci nadruki na koszulka i w tekscie ukrył jakies info ze przenoszenie foliowe termiczne.. w efekcie oszukał mnie miał być nadruk a to jest naprasowanka. Nie podoba mi sie. Dostał negatywa. Za całośc zapłaciłem 22zł razem z przesyłką i za taką samą kwotę chce komuś odsprzedać.

Stan koszulki - Nieużywana. Nawet jej nie przymierzałem :)

jak wygląda ta naprasowanka widac na fotkach. Chodzi oto ze jest to blyszczące. CO prawda nie jest to jak kwadratowa naklejka bo logo jest jakby wycinane nozyczkami na kształt tego logo BAD no ale jednak ja tego nie lubie. Chcialem termonadruk...

kto chce tą koszulke za 22zł ??? ( to jest koszt całkowity razem z przesyłką )
Pewnie niektorym sie to spodoba. Myślałem zeby np nosić ją a na niej koszule na guziki rozpiętą. Ale jednak chyba zamowie droższy termonadruk i może takie logo na czarnej koszulce.

Rozmiar L (czyli nie za mała nie za wielka)

Piszcie na priwa jeśli ją chcecie :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
weronikas

Post autor: weronikas »

Hej!

Mam na sprzedaż nowe w FOLII filmy:

This is it!
- wydanie z książka, zawiera unikatowe zdjęcia z prób, wspomnienia o MJ'u, 2 dokumenty o powstawaniu filmu, reportaż - blask rękawiczki, kostiumy i casting
Obrazek

Michael Jackson - LEGENDA. Super dokument o Michaelu. Zawiera materiały dodatkowe: "Encino w Kalifornii", Oswiadczenie Michaela z 1995 roku, Oswiadczenie Victorii Ellias, Fani Mj'a, Konferencja prasowa z Londynu promującą trasę koncertową "This is it"
Obrazek

Michael Jackson - Historia Króla Popu. Tytuł ang. Michael Jackon Man in The Mirror: Michael Jackson Story!
Obrazek

25 zł za sztukę

70zł za komplet
drewno23

Post autor: drewno23 »

Szukam kaset magnetofonowych Michaela Jacksona
Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

drewno23 na allegro jest sporo. Wpisz "Michael Jackson" i po kategoriach z boku idź do kaset.
Obrazek Obrazek
weronikas

Post autor: weronikas »

PO KLIKNIĘCIU ZDJ. SIĘ POWIĘKSZY :)
Wszystkie płyty są z Empiku, nówki w folii - dostałam jako prezent. Lubię bardzo Michaela, ale nie kolekcjonuję wszystkiego co z nim związane dodatkowo pieniądze na wakacje by mi się przydały

Obrazek
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

Nie wiem czy na temat ale dzisiaj byłam w empiku i przy kasie jest koncert z Bucharestu za 19,99 zł od razu kupiłam.
http://www.imagebanana.com/view/r5cgyz7 ... ie0104.jpg
Ostatnio zmieniony śr, 30 cze 2010, 19:42 przez Atonia, łącznie zmieniany 1 raz.
drewno23

Post autor: drewno23 »

ioreta pisze:
drewno23 pisze:znalazłem 3 i wszystkie podróbki.
A co to znaczy, że podróbki?
Tzn. że bez hologramu i trochę z inną okładką? :smiech:

Pamiętajmy, że hologramy i "oryginalne" kasety/płyty pojawiły się po wprowadzeniu ustawy o ochronie praw autorskich, w 1994 albo 1995 roku. Wcześniej KAŻDY mógł wydać kasetę i takie kasety, które dzisiaj nazwalibyśmy "podróbki" albo "nielegalne" były dostępne normalnie w sklepach muzycznych. Sama mam takich kilka, m.in. "Bad".
Hmm... chociaż z drugiej strony prawdopodobnie Sony po wprowadzeniu tej ustawy wydało kasety Michaela. Wiem, że mam na pewno "Thrillera" i "Dangerous" z hologramem.
Szukaj, może gdzieś uda Ci się znaleźć ;)
Jest też inna kolejność utworów. Ja jak już coś kupuje to chcę aby to było oryginalne. Kolekcjonowanie podróbek mnie nie interesuje. Tylko oficjalne wydawnictwa.
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

drewno23 pisze: Jest też inna kolejność utworów. Ja jak już coś kupuje to chcę aby to było oryginalne. Kolekcjonowanie podróbek mnie nie interesuje. Tylko oficjalne wydawnictwa.
Kasety dostępne na allegro sa oryginalne tylko są to kasety wydane najprawdopodobniej w Polsce w latach 90 tych . Lub sa to ich wydania wznowione . Zależy co masz na myśli oryginalne? Bo kasety tzw podróbki ja rozumiem jako nagrane z radia i zrobiona własnoręcznie okładka z gazety tak jak w 90tych latach sie robiło :)
Obrazek
Awatar użytkownika
ona

Post autor: ona »

Atonia pisze:Nie wiem czy na temat ale dzisiaj byłam w empiku i przy kasie jest koncert z Bucharestu za 19,99 zł od razu kupiłam.
Tak, jeżeli wczesniej zrobi sie zakupy za min 30 zł :)
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

A ten koncert Dangerous Bucharest to na wszystkich DVD jest 5,1 ? na alegro za 40zł. jest ale nie pisze jaki dzwięk.. a za 70zł. pisze 5,1. pozatym skad oni wzieli to w 5,1 jak pierwsza połowa lat 90tych chyba nie bylo jeszcze 5,1... i po czym poznac czy DVD jest podróba czy orginał ?
~~ToMi~~

Post autor: ~~ToMi~~ »

Sprzedam:

Nowy i w folii singiel "Cry"
Zawiera nigdy nie publikowany utwór "Shout"

http://www.allegro.pl/item1100132895_cr ... kazja.html

POLECAM
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

ona pisze:
Atonia pisze:Nie wiem czy na temat ale dzisiaj byłam w empiku i przy kasie jest koncert z Bucharestu za 19,99 zł od razu kupiłam.
Tak, jeżeli wczesniej zrobi sie zakupy za min 30 zł :)
nie prawda ja najpierw kupiłam gazetę, a później zobaczyłam te DVD i kupiłam za 19,99 zł
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Sprzedam vinyle off the wall oryginalne z 1979 roku jak rownowiez thrillery z 1982. Cena w granicach rozsadku i niewygorowana.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę mieć rowniez na sprzedanie vinylowe single tkj. Dirty diana, black or white czy thriller
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
ODPOWIEDZ