Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2010)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
nie wiem co to za kobieta ale na 100% to nie Debbie Row z młodości :)Mjpolsat pisze:PS:Czy na tym ostatnim zdjęciu to nie jest przypadkiem Debbie Row ?
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Jaka dobroduszna szczerość? Ja tylko napisałam to co widać na tym zdjęciu, to nie był przejaw mojej dobrodusznej szczerości, czy głupkowatości, ale opis rzeczywistości. Uważam, że to zdjęcie jest naprawdę świetne, właśnie z tego powodu, że widać na nim te blizny. I nie wiem dlaczego nie wierzysz w to co czytasz.Talitha pisze:Nie wierzę w to, co czytamwow, dobre zdjęcie. Widać na nim blizny po trądziku i operacji nosa.
Nie ma to jak dobroduszna szczerość.
To są dwa liściki, które Michael napisał dla swoich fanów w 2009 roku:
I truly love all off you. I am recording tonigth to all of you. You are my true inspiration forever. I am living for you and the children. Be alive, be free, fell consciousness, subconscious, being God
Prawdziwie kocham Was wszystkich. Nagrywam dziś dla Was. Jesteście moją prawdziwą inspiracją na zawsze. Żyję dla Was i dla dzieci. Bądźcie żywi, wolni, czujcie świadomość, podświadomość, będącą Bogiem.
You make me so happy. I can feel your energy trought the walls. The sky is the limit. Higher consiouness always...
Sprawiacie, że jestem tak szczęśliwy. Czuję Waszą energię przez ściany. Niebo jest limitem. Zawsze wyższa świadomość...
To jest blizna po pieprzyku, który został usunięty. Na zdjęciu niżej można zobaczyć, że znajduje się w tym miejscu gdzie blizna.KinGa * pisze:Niekoniecznie po trądziku.Baby Jane pisze:blizny po trądziku
Mam taką samą bliznę na czole, jak M. na policzku, a wcale nie mam/miałam problemów z cerą
Chociaż bardzo prawdopodobne.