Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Mandey pisze:
Paulina_ pisze:Work That Body - Ta piosenka wydaje mi się bardzo przyjemną dla ucha piosenką, poza tym bardzo lubię jej wykonanie na Bad Tour.
Na jakim konkretnie etapie trasy była wykonywana? :knuje:
Mandey, na trzecim :wariat: Nie mów, że nie wiedziałeś :hahaha:

Ja tymczasem ponownie na Can't Let Her Get Away.
Awatar użytkownika
magnolia

Post autor: magnolia »

Podobnie jak przed dogrywką głosuję na You Are My Life.
Obrazek
"I'll never let you part for you're always in my heart."
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Hoooold Maaaaaj Heeeeend

Bo luuuuuuuuuuuuuubię! :lal:
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Oh my God. They killed zu. You bastards!
a_gador. Pozdrów Grace Jones!
KinGa * pisze:błagam o potajemne zrobienie zdjęcia
Zapisane. Zro-bić-Kasi-zdję-cie-jak-ro-bi-wa-ria-ta.
A ja głosuję na Nite Line. Xander napisał już wszystko, nic dodać nic ująć.
Ostatnio zmieniony śr, 30 cze 2010, 20:48 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
Mariurzka

Post autor: Mariurzka »

Nieee nooo, coście się tak rozbiegli we wszystkie strony jak po wybuchu granatu? Wszyscy (no, prawie wszyscy) front zmieniają, wojnę jakąś mamy, czy ja o czymś nie wiem? I jak tu koalicję jakąkolwiek zawiązać, skoro każdy głosuje na coś innego?
Nudzi mi się, bo nie lubię tak w kółko głosować, ale nie dajecie mi wyboru.
Ponownie Can't Let Her Get Away. Ja rozumiem, że zgodnie z tytułem piosenki należałoby ją tu może i przetrzymać do końca, ale bez przesady ;-)

Kaem, ja Cię proszę, przekonaj mnie do Nite Line. Bo słucham i słucham i jakoś nie nadążam. Jakbym tak ten utwór rozczłonkowała na trzy części i zrobiła z tego trzy, no góra dwie kompozycje, to by to nawet miało dla mnie jakiś sens. Osobno to jest powalający muzyczny majstersztyk. No właśnie, osobno. Bo w całości już nie bardzo. Nadmiar wszystkiego się jak dla mnie robi, a za nieumiarkowaniem to ja nigdy specjalnie nie przepadałam ;-)

EDIT:
Ja tu się spodziewałam konkretnych, muzycznych argumentów, a się mnie hipnozą próbuje zmanipulować? Oczy się mnie kleją, ale się nie dam. No dobra, pójdę słuchać Nite Line w kółko, może ta miłość wreszcie wybuchnie :hahaha:
Ja wiem, że edit nie taki, jakbyś się, Kaem, spodziewał, ale lepszy taki edit niż żaden, nieprawdaż? ;-)

Edit kolejny:
kaem pisze:Mariurzka, posłuchaj mnie uważnie. Popatrz intensywnie na litery, które właśnie czytasz. Pozwól im do Ciebie przemówić. Uwierz, że każda zawarta w nich myśl ma Ci podpowiedzieć słuszność. Rozproszyć wszelkie wątpliwości.
Ha! No dobra, słucham, słucham, jak moderator przykazał. Może się i co urodzi z tego słuchania, ale na razie zdania nie zmieniam.
Ostatnio zmieniony śr, 30 cze 2010, 21:23 przez Mariurzka, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
Awatar użytkownika
songbird

Post autor: songbird »

Moscan pisze:Mandey napisał:
Paulina_ napisał:
Work That Body - Ta piosenka wydaje mi się bardzo przyjemną dla ucha piosenką, poza tym bardzo lubię jej wykonanie na Bad Tour.

Na jakim konkretnie etapie trasy była wykonywana? sesese

Mandey, na trzecim Wariat Nie mów, że nie wiedziałeś

Wredność nad wrednościami :war: Czy tak trudno pomylić Work That Body z Workin' Day And Night, zwłaszcza jeśli ma się 13 lat . I w jednym i w drugim jest w końcu "work", czyż nie :-) Uprasza się o większą tolerancję Mości Panowie, zamiast się śmiać wyjaśnijcie dziewczynie tę różnicę.
Just this magic in your eyes and in my heart ...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Can't Let Her Get Away
może tym razem...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Mariurzka, posłuchaj mnie uważnie. Popatrz intensywnie na litery, które właśnie czytasz. Pozwól im do Ciebie przemówić. Uwierz, że każda zawarta w nich myśl ma Ci podpowiedzieć słuszność. Rozproszyć wszelkie wątpliwości. Ich sens rozwiewa mgłę pojawiającą się w Twojej strapionej głowie.
Twoje powieki robią się ciężkie. Cięęężżkieeee. Zamknij je i powiedz dwa słowa: Nite Line.

Głosuję na Nite Line.

Otwórz oczy. Edytuj posta.

EDIT:
prawdaż

Edit kolejny:
Słuchaj, słuchaj. Ale przerwy też sobie rób, bo efekt może być odwrotny od zamierzonego. Minister Zdrowia ostrzega.
Ostatnio zmieniony śr, 30 cze 2010, 21:25 przez kaem, łącznie zmieniany 2 razy.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Mandey

Post autor: Mandey »

songbird pisze:Czy tak trudno pomylić Work That Body z Workin' Day And Night, zwłaszcza jeśli ma się 13 lat .
Strasznie trudno tym bardziej, że WDN nie bierze udziału w zabawie. Udział w niej zobowiązuje do ZNANIA zestawu danej rozgrywki by uniknąć ogólnego niezadowolenia społeczeństwa forumowego przy końcowych wynikach.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
songbird

Post autor: songbird »

Mandey, Myślę, że społeczeństwo forumowe, jak to ładnie określiłeś, nie będzie aż tak bardzo niezadowolone, w końcu Paulina podała poprawny tytuł utworu biorącego udział w NO. Inną sprawą jest, czy faktycznie miała właśnie tę piosenkę na myśli ;-) , Masz niewątpliwie rację w tym, że biorąc udział w zabawie należy znać utwory, na które chce się głosować. Pamiętajmy jednak o tym , że mylić się jest rzeczą ludzką i ludzką też jest umiejętność rozgrzeszania z błędów.Poza tym, grzeczniej i przyjemniej jest wyjaśnić niż wyśmiewać, czyż nie?
Just this magic in your eyes and in my heart ...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
Mandey

Post autor: Mandey »

Ja się z nikogo nie śmiałem. Oczekiwałem odpowiedzi na pytanie, które zadałem bo liczyłem, że Paulina sama się poprawi w momencie gdy wpadła by na to, że totalnie pomyliła utwory.

KONIEC OFF
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Agnieszkaaaaa

Post autor: Agnieszkaaaaa »

Mój głos na The Girl is Mine
Agnieszkaaaaa pisze:Co mi się podoba w tym utworze? Wszystko.
Miła i delikana melodia, cudowny wokal Michaela i Paula a dialog na końcu to mistrzostwo " I think I told you, I'm a lover not a fighter "
Michael czaruje swoim głosem aż nie można się nad niczym skupić :muzyka:
Awatar użytkownika
anja

Post autor: anja »

Can't Let Her Get Away,
bo zakochałam się w tej piosence i nie mogę pozwolić jej odejść, a właściwie nie mogę pozwolić zostać jej tutaj.
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels
- John Lennon
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Can't Let Her Get Away - Kocham tą piosenkę, dlatego że zawsze dostacza mi energi. Podoba mi sie również ten mocny bit, zdecydowanie najlepsza w tym zestawie.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

P.Y.T. (Pretty Young Thing). Lubię ją, bo jest z mojego ulubionego albumu i jest lepsze od The Girl Is Mine.
Obrazek
Zablokowany