"We Are The World" fan version wakacje 2010
Jestem za Łodzią, bo jest mniej więcej w środku a Wrocław oznacza dla mnie w sumie 12 godz. w podróży, czego wolałabym uniknąć. Jednak oczywiście baza we Wrocławiu jest dużym plusem :)

Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
- Dama Kameliowa
Sprawdziłem stronę internetową tego studia i nagrania są całkiem dobrze zrobione, jednak dopatrzyłem się kilku nieścisłości w opisie posiadanego sprzętu. Nie ma podanych konkretnych modeli mikrofonów, interfejsów ani przedwzmacniaczy, a fakt posiadania konsolety wirtualnej nie oznacza, iż jakość materiału będzie lepsza, niż zrobiona na konsolecie analogowej.MJwroc pisze:Polecam studio JM Records. 50 zł za godzine!
Ale generalnie można zaryzykować

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Jednak szkoda, iż rzecz nie będzie się działa w Krakowie. 
hubertous - ma rację, z doświadczenia wiem, iż dobry sprzęt i solidne studio to podstawa.
Jakich używacie programów do nagrywania swoich wokali z podkładem?

hubertous - ma rację, z doświadczenia wiem, iż dobry sprzęt i solidne studio to podstawa.

Jakich używacie programów do nagrywania swoich wokali z podkładem?

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
- giovanedonore
-
Wrocek ,albo warszawa:)
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Dziękuję za propozycje programów, na pewno niedługo coś wrzucę.
Jestem za Krakowem, a jeśli nie to Wrocek.

Jestem za Krakowem, a jeśli nie to Wrocek.

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
- giovanedonore
"We Are The World" fan version wakacje 2010
Za radą Luspy zakładam nowy wątek z ankietą dotyczącą miejsca naszego spotkania. Wszyscy, którzy zapisani są na listę: oddajcie proszę głos.
Aktualna lista:
1.pawlinka
2.soulsation
3.giovanedonore
4.Michaelka111
5.Dama Kameliowa
6.Kacmurka
7.Noemi.best
ZALEŻY, GDZIE:
8.Beti_90
9.agusiaa_w
10.M.J.[*]
11.Gusia_19
12.Kasia Buwaj
13.claudiamj
14.Solange
15.Eweline
16.anias
17.hubertous
18.MJackson
19.Dzwoneczek MJJ
20.MJwroc
Jeśli jeszcze ktokolwiek jest chętny, to serdecznie zapraszamy! Niektórzy po zakończeniu ankiety mogą się wycofać, jeśli miasto nie będzie im odpowiadać, a nawet jeśli zostaną wszyscy- nadal potrzebujemy kilku osób, żeby efekt był lepszy.
Na PW zgłosił się do mnie m-m1kea - będzie robił nam zdjęcia podczas naszej pracy nad nagraniem i nakręci film. :)
Przypominam, że jeśli chodzi o Wrocław, to znalazłyśmy studio za 38zł/h i salę prób za 35zł/3h. Tutaj możliwy nocleg u mnie w domu (potrzebne śpiwory!).
Jeśli ktoś jeszcze się nie zgłosił,bo w jego/jej mniemaniu nie umie śpiewać- nie przejmować się! Nie idziemy na konkurs, chcemy zrobić fajną rzecz i przy okazji dobrze się bawić!!
W razie jakichkolwiek pytań:
awoojcik@o2.pl
gg:1708780
nr telefonu podam zainteresowanym na PW. Pozdrawiam!
EDIT
jeśli kogoś w liście pominęłam, to przepraszam- skopiowałam ją z Hyde Parku, a niektórzy zgłaszali chęć przystąpienia do projektu bez wpisywania sie na listę.
Aktualna lista:
1.pawlinka
2.soulsation
3.giovanedonore
4.Michaelka111
5.Dama Kameliowa
6.Kacmurka
7.Noemi.best
ZALEŻY, GDZIE:
8.Beti_90
9.agusiaa_w
10.M.J.[*]
11.Gusia_19
12.Kasia Buwaj
13.claudiamj
14.Solange
15.Eweline
16.anias
17.hubertous
18.MJackson
19.Dzwoneczek MJJ
20.MJwroc
Jeśli jeszcze ktokolwiek jest chętny, to serdecznie zapraszamy! Niektórzy po zakończeniu ankiety mogą się wycofać, jeśli miasto nie będzie im odpowiadać, a nawet jeśli zostaną wszyscy- nadal potrzebujemy kilku osób, żeby efekt był lepszy.
Na PW zgłosił się do mnie m-m1kea - będzie robił nam zdjęcia podczas naszej pracy nad nagraniem i nakręci film. :)
Przypominam, że jeśli chodzi o Wrocław, to znalazłyśmy studio za 38zł/h i salę prób za 35zł/3h. Tutaj możliwy nocleg u mnie w domu (potrzebne śpiwory!).
Jeśli ktoś jeszcze się nie zgłosił,bo w jego/jej mniemaniu nie umie śpiewać- nie przejmować się! Nie idziemy na konkurs, chcemy zrobić fajną rzecz i przy okazji dobrze się bawić!!
W razie jakichkolwiek pytań:
awoojcik@o2.pl
gg:1708780
nr telefonu podam zainteresowanym na PW. Pozdrawiam!
EDIT
jeśli kogoś w liście pominęłam, to przepraszam- skopiowałam ją z Hyde Parku, a niektórzy zgłaszali chęć przystąpienia do projektu bez wpisywania sie na listę.
- giovanedonore
A Ja proponuje tak nieśmiało w dzień lub przed dzień MJowiska wtedy będziecie mieli większość fanów ;).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
też o tym myślałam ale właśnie o MJowisku nie słychać na razie... zobaczymy trzeba to z resztą obgadać... a Ty się tancerzu piszesz na WATW??:Dtancerz pisze:A Ja proponuje tak nieśmiało w dzień lub przed dzień MJowiska wtedy będziecie mieli większość fanów ;).
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"