Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Bardzo chciałabym wiedzieć jaki obwód głowy miał Michael..byłabym wdzięczna za odpowiedź...
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

To drastyczne, ale mysle ze taka informacja jest w raporcie z autopsji, tylko trzeba poszukac.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

A ja mam takie głupie pytanie wiem że każdy chyba zna powód ale ja jak czytam w internecie różne informacje to już sama nie wiem, a więc moje pytanie: Dlaczego tak naprawdę rozwiedli się Michael z Lisą czy z powodu że ona nie chciała mieć więcej dzieci czy z jakiegoś innego powodu.
Awatar użytkownika
martyna_k

Post autor: martyna_k »

Ja również mam pytanie. Możliwe, że już się gdzieś pojawilo, a ja przeoczyłam. Chodzi o mamę Blanketa. Jakiś czas temu oglądalam Living with MJ. Być może wersja którą oglądalam była jakoś dziwnie zmontowana, powycinane były niektóre części. Ale mniej więcej w polowie filmu Michael zapytany, czy był z mamą Blanketa w związku odpowiada "Yes!". A pod koniec dokumentu wypowiada się na temat swoich dzieci i mówi, że mama Prince'a II jest zastępcza - "Ani ja jej nie znam, ani ona mnie". Więc co jest grane? (chybaże coś przeoczylam, albo źle zrozumiałam...)
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Michael sam wybierał stroje do teledysków ? Czy stylista pracował z nim również na planie ? Jeśli miał to mogłabym prosić kilka nazwisk i tytuły teledysków, do których ubierali MJa ?
Obrazek
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Ja mam takie pytanie czy Michael miał kiedykolwiek jakiś uraz np. złamanie, skręcenie jakiejś kończyny? I czy był kiedyś w szpitalu, bo coś Mu się stało? :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Miał złamaną nogę:
http://www.youtube.com/watch?v=vGiDPYB4WHc
(uwielbiam to nagranie ;-) )
A do szpitala trafił np po poparzeniu przy kręceniu reklamy Pepsi
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
megi1013

A no tak zapomniałam o tym nieszczęsnym wypadku z reklamą Pepsi.
Haha...Michael na krześle :smiech: nie mogę ze śmiechu nenene
nawet siedząc na krześle dawał świetne show
Pewnie w duszy nie mógł wytrzymać, na pewno bardzo chciał za tańczyć.
Obrazek
Awatar użytkownika
Emily & Mike

Post autor: Emily & Mike »

megi1013 pisze:Ja mam takie pytanie czy Michael miał kiedykolwiek jakiś uraz np. złamanie, skręcenie jakiejś kończyny? I czy był kiedyś w szpitalu, bo coś Mu się stało? :knuje:
Tu masz przykładowo zdjęcia z gipsem:
http://www.mjjpictures.com/dangerous/aw ... train.html
The 7th Soul Train Awards
Michael performes "Remember The Time" and receives 3 awards
March 9, 1993 at the Shrine Auditorium in Los Angeles, Ca

i tu o kulach:
http://www.mjjpictures.com/dangerous/ap ... i/afi.html
American Film Institute
Elizabeth Taylor receives the Life Achievement Award
March 11, 1993 at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles, Ca

ponawiam pytanie:
martyna_k pisze:Ja również mam pytanie. Możliwe, że już się gdzieś pojawilo, a ja przeoczyłam. Chodzi o mamę Blanketa. Jakiś czas temu oglądalam Living with MJ. Być może wersja którą oglądalam była jakoś dziwnie zmontowana, powycinane były niektóre części. Ale mniej więcej w polowie filmu Michael zapytany, czy był z mamą Blanketa w związku odpowiada "Yes!". A pod koniec dokumentu wypowiada się na temat swoich dzieci i mówi, że mama Prince'a II jest zastępcza - "Ani ja jej nie znam, ani ona mnie". Więc co jest grane? (chybaże coś przeoczylam, albo źle zrozumiałam...)
But they told me
A man should be faithful
And walk when not able
And fight to the end
But I'm only human
Awatar użytkownika
Silent

Post autor: Silent »

A ja ponowię pytanie, które zadałam w dyskografii z nadzieją, że może teraz znajdzie się osoba, która zna odpowiedź, a mianowicie:

czy ktoś wie, kto wykonuje z Michaelem piosenkę I'll be there wersję do reklamy pepsi z 1992r?

Chodzi mi o tę partię którą wykonuje chłopiec, który ma symbolizować małego MJ'a, śpiewa to sam Michael, tylko wiadomo inaczej, czy może ktoś inny?
Obrazek
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

A to nie jest właśnie głos MJ'a tylko jakoś tak przefiltrowany by wydawało się, ze to spiewa chłopiec?
Obrazek
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

Cofam swoje poprzednie pytanie mam nowe co to za sesja zdjęciowa http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd.php ... ie+presley
pushu

Post autor: pushu »

Silent pisze:A ja ponowię pytanie, które zadałam w dyskografii z nadzieją, że może teraz znajdzie się osoba, która zna odpowiedź, a mianowicie:

czy ktoś wie, kto wykonuje z Michaelem piosenkę I'll be there wersję do reklamy pepsi z 1992r?

Chodzi mi o tę partię którą wykonuje chłopiec, który ma symbolizować małego MJ'a, śpiewa to sam Michael, tylko wiadomo inaczej, czy może ktoś inny?
Przecież tam śpiewa tylko i wyłącznie Michael Jackson.Nie ma tam małego chłopca który symbolizuje MJ tylko to jest MJ jak był mały wstawiony do teledysku-reklamy komputerowo.Partia małego Michaela jest oryginalna z lat jego występów w Jackson 5. Nie dostrzegam tam żadnych innych manipulacji.Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

A skąd. To nie jest mały Michael. Myślisz, że w latach 70 Michael wiedział, że w latach 90 będzie tak popularny, wiedział, jak będzie z przemysłem komputerowym i nagrał się w sposób, jaki widzimy w tym nagraniu? To nie jest Michael, zwykły chłopiec, którego nazwisko sama bym chciała poznać.
Awatar użytkownika
megi1013

Jak On chodził...?

Mam trochę dziwne pytanie: co było takiego wyjątkowego i rozpoznawalnego w tym jak Michael chodził? glupija
Pytam dlatego, ponieważ kiedy wiedzę jakieś zdjęcia przebranego Michaela każdy zawsze pisze, że fani i tak rozpoznają Michaela po sposobie jakim chodził? :wariat: Wiem, że mowie o człowieku u którego wszystko jest wyjątkowe no ale cóż. :mj:

mzs -> apeluję o rozwagę w zakładaniu nowych tematów. Rozglądajcie się, rozglądajcie.
Obrazek
ODPOWIEDZ