Dam swoje prace choć nie są tak dobre jak wasze ale bynajmniej się staram
Jeśli przychodzisz na ten świat wiedząc, że jesteś kochany i odchodzisz z tego świata czując to samo, wtedy ze wszystkim, co dzieje się w międzyczasie można się pogodzić.
ostatnio skończyłam mam nadzieje że lepszy od poprzedniego
piszcie co mogę poprawić
Jeśli przychodzisz na ten świat wiedząc, że jesteś kochany i odchodzisz z tego świata czując to samo, wtedy ze wszystkim, co dzieje się w międzyczasie można się pogodzić.
Śliczne! Masz wielki talent. Druga praca bardzo mi się podoba. Świetne cienie, szczególnie ten delikatny na policzku bardzo podkreśla ich kształt. Z niecierpliwością czekam na nastęne rysunki:)
,,Kłamstwa mogą wygrać sprint, ale to prawda wygrywa cały maraton''~ Michael Jackson
Dzięki nie długo możne dodam jakiś nowy, ale się bardziej postaram bo wciąż pracuje nad uchwyceniem podobieństwa.
yyy jeśli to dla ciebie są świetne cienie to co to to jest to na przykład
pracuj pracuj - może wyrośniesz na nowego, dobrego artystę, czekam i będę obserwować temat
ps. ale nad cieniami to się zastanów ok?
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
dodaje nowy niedawno skończony mam nadzieje ze widać większe podobieństwo niż w poprzednim
Pierwszy rysunek bardzo mi się podoba.
Przyznam Ci, że ja nie widzę podobieństwa w tym 3 rysunku do tamtych dwóch.. ale najważniejsze jest to że się starasz :)
Z miłą chęcią zobaczę jeszcze kilka Twoich prac :)
Pozdrawiam !
Nowy bazgrołek.
wydaje mi się ze wyszedł najlepiej ze wszystkich