No więc ? Co robimy ?
Moim zdaniem każdy niech sobie tam troche ćwiczy.
A nagrywajmy gdzies na wakacjach.
Taka moja propozycja.
Bo w ciągu roku szkolnego wielu z nas wykruszyłoby się.
Wiecie.. nauka..
nie-innaczej - musimy coś zorganizować. Podkarpacie nie może cicho siedzieć. Tobie bardziej Jarosław czy Rzeszów odpowiada? Jakbyśmy mieli zorganizować jakiś mały flash mob to Rzeszów byłby lepszą opcją, bo to duże miasto. Jarosław jest bliziutko więc chyba nie byłoby problemu z dojazdem, prawda? Sama byłam tam wczoraj.
Kurcze szkoda, że nie dałaś wcześniej znać to byśmy pogadały :)
No dziewczyny ! PISZCIE COŚ BO JUŻ NIEMAL POŁOWA LIPCA !
Ja jakby co mam obmyślonych pare układów ale to tylko obmyślonych.. każdy kto brałby udział musi się go nauczyc ;d
WIĘC DZIEWCZYNY RUCHY ! ;D
No więc..
Każdego chętnego do tańczenia z nami bardzo proszę o kontakt ze mną.
moje gadu : 371415
Chcę aby w tym roku więcej osób się nazbierało ;) Mam nadzieję, że to się uda.. Mam nadzieję że w tym roku uda się z 20 osób zebrać :) i bardzo proszę aby to się spełniło ! Więc musicie w tym pomóc..
Chcecie pokazać że nie jesteście sezonowymi fanami MJ .. uczcić Jego życie?
Zatańcz z Nami ;)
Nie ważne ile masz lat, jakiej jesteś płci ani koloru .. przekazujmy dalej i dalej idee Michaela ;)
Co do układu.. podam informacje dotyczące układu jeśli zorganizuje się trochę ludzi ;)
jeszcze chyba za wcześnie aby ustalać jakieś konkretne daty ale gdzieś w czasie MJowych urodzin. może tydzien wczesniej albo cos.. bo zgadując dużo osób pojedzie na MJowisko więc moze kilka dni wcześniej..
Jak się uda troche ludzi zorganizować to zagłosujemy :)
Tak samo jak do miejsca gdzie będziemy tańczyć
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tu ;)
Czy ktoś z podkarpacia wybiera się na MJowisko?
szukam większej grupki do pociągu, żeby razem pogadać, pośmiać, etc ;)
jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na gg: 998061
Pociąg i całą resztę jakoś wspólnie omówimy, jeśli będą chętni ;)
Drodzy koledzy i koleżanki.
W związku z minimalnym zainteresowaniem tegorocznym flashmobem
dochodze do wniosku, że z tego nic nie wyniknie.
Proponuję małe spotkanie fanów np w jakiejs pizzeri, powspominanie MJ i ewentualnie taneczna improwizacja gdzieś no i pospiewać trochę mozemy :)
Co Wy na to ?