[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
-
-
-
-
hej!
jutro przyjdzie Patrycja i nauczy nas..... NIESPODZIANKA!
na jutro zaprosiłam też pewnych gości - młode fanki majkela z rodzicami - te same, które brały udział w konkursie na scenie na Dniu dziecka a potem uczyły się tańczyć na platformie. nie otrzymałam jeszcze od nich odpowiedzi, ale jeśli przyjdą - będą się uczyć razem z nami. po drugie - chyba zgodzicie się ze mną, że nie przyjmiemy od nich żadnych opłat, będa naszymi gośćmi honorowymi, co myślicie?
pozdro teamie!
jutro przyjdzie Patrycja i nauczy nas..... NIESPODZIANKA!

na jutro zaprosiłam też pewnych gości - młode fanki majkela z rodzicami - te same, które brały udział w konkursie na scenie na Dniu dziecka a potem uczyły się tańczyć na platformie. nie otrzymałam jeszcze od nich odpowiedzi, ale jeśli przyjdą - będą się uczyć razem z nami. po drugie - chyba zgodzicie się ze mną, że nie przyjmiemy od nich żadnych opłat, będa naszymi gośćmi honorowymi, co myślicie?
pozdro teamie!
Primum non nocere.
- MichaelsAngel
Było naprawdę HARD.....
MichaelsAngel nie przejmuj się brakami. Ja dzisiaj nie tańczyłam a układ ledwo co powąchaliśmy także nic nie straciłaś.Mam nadzieję że do zlotu dalibyśmy radę się nauczyć co nie?
Było dzisiaj naprawdę wiele osób,Annie_17 koleżanki się nie zniechęciły?
Stefa dzięki za deskę ratunkową
Pozdrowionka dla wszystkich uczestników.

MichaelsAngel nie przejmuj się brakami. Ja dzisiaj nie tańczyłam a układ ledwo co powąchaliśmy także nic nie straciłaś.Mam nadzieję że do zlotu dalibyśmy radę się nauczyć co nie?

Było dzisiaj naprawdę wiele osób,Annie_17 koleżanki się nie zniechęciły?
Stefa dzięki za deskę ratunkową

Pozdrowionka dla wszystkich uczestników.

eni ar juoki, eni ar juoki, ar juoki eni
patrycja! super! jakbyśmy zadylali to na zlocie byłoby zaczepiście. kupię drugą ortezę na kolano i będę mogła zginać już oba!
dzozefa bardzo proszę :) Ej, quiz! Co robiła dzozefa przed przyjściem na denstim? :
a) zapisała się do Koła Gospodyń Wiejskich i szydełkowała stringi dla Jarka
b) sprzedała całą swoją kolekcję i poleciała na Słońce, bo na Księżyc jest już oklepany
c) wykopała Dzeksona i sprzedała go na allegro razem ze złota trumną
d) tyrała 8 godzin na nocce w robocie
hipermotywacja :)?
grupo! tak musimy trzymać! LOVE!!!

patrycja! super! jakbyśmy zadylali to na zlocie byłoby zaczepiście. kupię drugą ortezę na kolano i będę mogła zginać już oba!
dzozefa bardzo proszę :) Ej, quiz! Co robiła dzozefa przed przyjściem na denstim? :
a) zapisała się do Koła Gospodyń Wiejskich i szydełkowała stringi dla Jarka
b) sprzedała całą swoją kolekcję i poleciała na Słońce, bo na Księżyc jest już oklepany
c) wykopała Dzeksona i sprzedała go na allegro razem ze złota trumną
d) tyrała 8 godzin na nocce w robocie
hipermotywacja :)?
grupo! tak musimy trzymać! LOVE!!!
Ostatnio zmieniony sob, 03 lip 2010, 23:19 przez weronika_poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
Primum non nocere.
- wilchelm111