Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
MJ_Aniuta pisze:anja napisał:
For All Time umieścił na swojej nowej płycie (ukazała się w ubiegłym tygodniu) Kenny G.
A nie chodzi raczej o Fall Again ?
Sie czepia.
Oczywiście, że chodzi o Fall Again.
Jak by się tu wytłumaczyć z pomyłki? Że późna pora, że ostatnio na zmianę słucham tych piosenek, że ...
A w ogóle to jedna nagrywana podczas sesji do Thrillera, druga odrzut z Invincible, w dodatku ta pierwsza wydana po drugiej na rocznicowym Thrillerze, a ta druga po pierwszej na TUC. Mógł tak nie mieszać, by się nie myliło
ehh, nie ma jednak dobrego usprawiedliwienia. Więc zakładam ciemne okulary, gaszę światło i z podkulonym ogonkiem uciekam przeżuwać w samotności taką wtopę...
Ostatnio zmieniony pn, 05 lip 2010, 23:19 przez anja, łącznie zmieniany 2 razy.
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
Powiem szczerze.
Nie podoba mi sie to że Pan prowadzący podlicza sobie głosy kiedy mu pasuje.
Nie podoba mi się to, że akurat te podliczenia wychodzą , są wtedy kiedy faworyci Pana podliczającego łapia się do top10.
I apeluje o sprawiedliwość i o szczerość.I o przyzwoitość.
Prosiłbym też o wyznaczenie sztywnych reguł. Że na przykład głosowanie trwa dwa {2} dni i kończy sie o godzinie 22.00!.
Bo jeśli podliczamy wyniki tak jak nam pasuje to ,wypacza sens tego głosowania.
Moscan zastanów się!!
Bad - 10 To Make My Father Proud - 9 For All Time - 8 Ain't No Sunshine - 7 Hot Street - 6 Another Part Of Me - 5 Smooth Criminal - 4 Will You Be There - 3 HIStory - 2 Human Nature - 1
Ostatnio zmieniony wt, 06 lip 2010, 21:51 przez Moscan, łącznie zmieniany 1 raz.
Canario pisze:Powiem szczerze.
Nie podoba mi sie to że Pan prowadzący podlicza sobie głosy kiedy mu pasuje.
Nie podoba mi się to, że akurat te podliczenia wychodzą , są wtedy kiedy faworyci Pana podliczającego łapia się do top10.
I apeluje o sprawiedliwość i o szczerość.I o przyzwoitość.
Prosiłbym też o wyznaczenie sztywnych reguł. Że na przykład głosowanie trwa dwa {2} dni i kończy sie o godzinie 22.00!.
Bo jeśli podliczamy wyniki tak jak nam pasuje to ,wypacza sens tego głosowania.
Moscan zastanów się!!
Canario weź się opanuj to jest zabawa, gdyby nie Moscan byś sie w nią nie bawił, pomagałem mu liczyć punkty wiem ile to sie schodzi,jeżeli narzekasz na brak wolnego czasu, możesz go zastąpić!
Jak wiadomo człowiekowi może cos wypaść.., ?
Przystopuj trochę jemu nikt nie płaci za to, nic z tego nie ma.
Powinieneś mu dziękować niż się do niego agresywnie zwracać!
For All Time 10
To Make My Father Proud 9
Ain't No Sunshine 8
Human Nature 7
Whatever Happens 6
Will You Be There 5
Off The Wall 4
Morphine 3
Ghosts 2
Hot Street 1
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Canario pisze:Nie podoba mi sie to że Pan prowadzący podlicza sobie głosy kiedy mu pasuje.
Jestem niesamowicie uradowany, że ktoś krytycznie ocenia moją pracę. Dzięki temu będę jeszcze lepiej i z większym szacunkiem wykonywał obowiązki jakie do mnie należą.
1.Smooth Criminal 10p.
2.Human Nature 9p.
3.Another Part Of Me 8p.
4.Will You Be There 7p.
5.Blood On The Dance Floor 6p.
6.Bad 5p.
7.Ghosts 4p.
8.HIStory 3p.
9.Off The Wall 2p.
10.For All Time 1p.
10. For All Time
9. Morphine
8. Human Nature
7. Will You Be There
6. Another Part of Me
5. HIStory
4. Off the Wall
3. Whatever Happens
2. Ghosts
1. Smooth Criminal
1. Human Nature - 10 pkt
2. Will You Be There - 9 pkt
3. Ain't No Sunshine - 8 pkt
4. For All Time - 7 pkt
5. To Make My Father Proud - 6 pkt
6. Smooth Criminal - 5 pkt
7. Off The Wall - 4 pkt
8. Blood On The Dance Floor - 3 pkt
9. Ghosts - 2 pkt
10. Morphine - 1 pkt
Canario ujął to zbyt ostro, ale poniekąd ma rację (jeśli chodzi o nieprzewidywalność końca notowania). Ja już tu kiedyś pisałam, że jesteśmy różni i nasze zobowiązania rzadko kiedy pozwalają nam śledzić forum 24 godziny na dobę. Myślę, że jasna i przejrzysta informacja o terminie zakończenia głosowania (o czym Canario też pisał) rozwiązałaby sprawę. Bo tak to faktycznie nie wiadomo, kiedy się nowego rozdania spodziewać.
(To taka sugestia, ale może jednak do rozważenia)
01. HIStory /10 pkt
02. Ain't No Sunshine /9
03. To Make My Father Proud /8
04. Will You Be There /7
05. For All Time /6
06. Hot Street /5
07. Off The Wall /4
08. Another Part Of Me /3
09. Blood On The Dance Floor /2
10. Morphine /1
HIStory będzie propozycją do interpretacji w sąsiednim temacie w przyszłą sobotę. Uważam, że ten utwór jest jednym z najgenialniejszych w karierze Michaela. Wreszcie udało mu się pogodzić funkowy sznyt z pokojowym przeslaniem. Żądło z miodem. I ten paradoks- wojskowa oprawa, wzmacniająca podwójny przekaz zasygnalizowany już w samym tytule. Wybitne! Mówię oczywiście o wersji podstawowej, nie remiksie, który nieco się zestarzał.
Canario pisze krytycznie, a dobry prowadzący krytyki się nie boi. A nawet umie przyznać rację. Tylko strzelanie focha niepotrzebne.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
01. HIStory 10 pkt 02. Smooth Criminal 9 pkt
03. Blood on the dance floor 8 pkt
04. Bad 7 pkt
05. Another Part Of Me 6 pkt
06. Will you be there 5 pkt
07. For all time 4 pkt
08. Human nature 3 pkt
09. Morphine 2 pkt
10. Hot Street 1 pkt
01. Smooth Criminal-10pkt
02. For All Time-9pkt
03. Human Nature-8pkt
04. Blood On The Dance Floor-7pkt
05. Ain’t No Sunshine-6pkt
06. Will You Be There-5pkt
07. Another Part Of Me-4pkt
08. Off The Wall-3pkt
09. Bad-2pkt
10. Whatever Happens-1pkt
Jeśli głosuje i podaju tu swoją #10 to mi też zależy [wam może nie zależy,ale mi zależy] żeby moi faworyci byli jak najwyżej.
Ale jak widze pare nieuczciwych numerów biorących się z niesprecyzowanych reguł tej zabawy to mi się odechciewa.
Więc foch całkiem potrzebny i uzasadniony.
Jeśli nie będą tu jakieś jasne zasady o których pisałem wczoraj to nie będe się w liste angażował.
Miłej zabawy .