Michael Jackson - Visionary (2006)

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Jak oceniasz tę płytę?

1
4
7%
2
3
5%
3
1
2%
4
2
3%
5
12
20%
6
37
63%

Liczba głosów: 59

Stranger In Moscow

Post autor: Stranger In Moscow »

VISIONARY to rewelacja!!! Polecam wszystkim!!! Jak na razie mam box i 6 singlii:
- Don't Stop 'Til You Get Enough
- Rock With You
- Billie Jean
- Beat It
- Thriller
- Bad

Z niecierpliwością czekam na kolejne!!! Gdzie w Poznaniu można kupić The Way You Make Me Feel, Dirty Diana, Smooth Criminal i Leave Me Alone??? Dlaczego nie można w tym pięknym państwie (w którym każdy myśli o pijaństwie) nabyć tych singlii na bieżąco???
Stranger In Moscow

Post autor: Stranger In Moscow »

Słyszałem ploty że wczoraj albo dzisiaj miały się pojawić opźniony The Way You Make Me Feel i Smooth Criminal??? Ktoś już je ma albo chociaż może potwierdzić info???

Pozdro :mj:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Stranger In Moscow pisze:Słyszałem ploty że wczoraj albo dzisiaj miały się pojawić opźniony The Way You Make Me Feel i Smooth Criminal??? Ktoś już je ma albo chociaż może potwierdzić info???

Pozdro :mj:
Mnie z Okazji Imienin Rodzice Kupili Dwie płytki z Visionary(a miałem już przestać zbierać) są to The Way You Make Me Feel i Dirty Diane jest już chyba Smooth Criminal bo mi mówili że było jeszcze takie z uciękającym MJ'em ale nie kupili mi :rocky:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Terminator

Post autor: Terminator »

A ja dziś kupiłem kolejne dwie płytki. TWYMMF oraz Smooth Criminal :-)
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

Ja właśnie otrzymałem wiadomość od www.fan.pl, że wysłali paczke..a w niej 4 zaległe single :mj: :happy:
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Wczoraj w Empiku kupiłam The Way You Make Me Feel za 32.99 zł, a dziś w Media Markt: Bad, Dirty Diana, Smooth Criminal za 29.99zł

Na dziś mam:

1.Thriller
2.Don't Stop Till You Get Enough
3.Rock With You
4.Billie Jean
5.Beat It
6.Bad
7.The Way You Make Me Feel
8.Dirty Diana
9.Smooth Criminal
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Abe

....ja też już mam swoje płytki, 9 singielków.... czekam na następne :mj:
Awatar użytkownika
Terminator

Post autor: Terminator »

A co do następnych do wiadomo już coś na te temat? Znów będzie takie opóźnienie jak z Bad :nerwy: czy może w piątek można już iść po Leave Me Alone :-)
Awatar użytkownika
Abe

....nie wiem właśnie co z resztą, mam nadzieję, że nie będzie podobnie jak poprzednio, z drugiej jednak strony, jak dla mnie to bez różnicy w sumie, bo i tak wysyłkowo zamawiam singielki, a nie opłaca mi się kupować mniej niż 3, 4...bo koszty wysyłki są dość duże...

No ale miejmy nadzieję, że teraz będą wychodzić tak jak powinny :)

Tak wogóle to mogłby być jakis konkurs, loteria, związany(a) z VISIONARY .... np. raz w miesiącu losowany byłby jakiś Limited Number z singielków wydanych w danym miesiącu i powiedzmy, że osoba, która posiada singiel z tym numer dostaje gratis reszte singlów ... :mj: hehe...mażenia, co nie ? glupija
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Zawsze można zadzwonić do Sony BMG Music Entertainment (tel. 0 22 336 60 00).
Najbliższe plany odnośnie polskiego rynku:
Leave Me Alone 27.04.
Black Or White 04.05.
Remember The Time 11.05.
Obrazek
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Ach wy szczęściarze :surrender: ...
Obrazek
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

szczęściaże i to wielcy :surrender: ... pozazdrościć :)

Pozdro
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Byłem dzis z ojcem w media martk(Opole) i oczom nie mogłem sie nadziwic :-)!!! The Way You make me feel ,Leave me alone,Thriller, Beat it ,Bille Jean, Smooth Criminal no i tani Bad (25.95 zł), I pełno róznych dwupaków z płytami Mj i normalnych albumów ;];] normalnie tak sie uradowałem ze 20 miejscach innych płyt na stoisku rozrzuciłem te cudenka w postaci Visionarek :party: . A właśnie swoją droga czy ktos wie dlaczego niektóre single sa tansze od drugich :knuje: Czyżby zaczęły taniec?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

tancerz pisze:Byłem dzis z ojcem w media martk(Opole) i oczom nie mogłem sie nadziwic :-)!!! The Way You make me feel ,Leave me alone,Thriller, Beat it ,Bille Jean, Smooth Criminal no i tani Bad (25.95 zł), I pełno róznych dwupaków z płytami Mj i normalnych albumów ;];] normalnie tak sie uradowałem ze 20 miejscach innych płyt na stoisku rozrzuciłem te cudenka w postaci Visionarek :party: . A właśnie swoją droga czy ktos wie dlaczego niektóre single sa tansze od drugich :knuje: Czyżby zaczęły taniec?
To nie nowość że w MEDIA MARKT są single Jacksona. Pięć miechów temu szwagier również widział w MEDIA MARKT w Łodzi, kilka z albumu History i Dangerous oraz z dwa czy trzy z Thrillera.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

wojtek_p-ce pisze: To nie nowość że w MEDIA MARKT są single Jacksona. Pięć miechów temu szwagier również widział w MEDIA MARKT w Łodzi, kilka z albumu History i Dangerous oraz z dwa czy trzy z Thrillera.
Wiem że nie nowosc he juz pisałem kiedys o visonary w media markt w Opolu poprostu sie ucieszyłem ze tyle naraz zazwyczaj widziałem tylko jeden :/ a tu normalnie Tyleeee nenene :happy: A własnie taki off topic czy ktos wie kiedy zaczyna sie ten szalony okres w media bez VAT-u ? :knuje: Myslałem ze dzis ale zadna cena sie nie zmieniła :/
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
ODPOWIEDZ