Jak to było....?majkelzawszespoko pisze:oj tam oj tam nie do końca!littleme pisze:boś romantykzawszespoko jest i kropka!
"W łeb tanim jabolem i o maskę samochodu"?
![Buhahahaha :smiech:](./images/smilies/hahaha2.gif)
kaem pisze:Jezus Marian!!!Hold my Hand" wygrywa
HMH lepsze od Gone Too Soon i I'm In Love Again? Czyście oc*&^%li??! Tylko upały Was tłumaczą, drodzy głosujący.
![Diabełek :diabel:](./images/smilies/diabel3.gif)
kaem pisze:M.Dż.*, biorąc pod uwage dobór emotek w Twoim poście zjadlaś coś ostrego.
Aaaagle.... O so hozi?
![Wariat :wariat:](./images/smilies/wariat.gif)
kaem pisze:Mogę potrzymać Twoją dłoń, tylko unieważnij te głosy czy coś
Demokracja czasem boli, drogi kaem'ie
![PartyTime :party:](./images/smilies/party.gif)
No, chyba żartujesz!kaem pisze:Nie kokietuj, tylko wyznaj prawdę- jak na spowiedzi albo jak na kozetce. Obstawiam BOTD. Right?M.Dż.* pisze:Do "najgorszego" mam tylko jednego kandydata
![A ty ty! :chlosta:](./images/smilies/chlosta.gif)
Za sam sposób zaśpiewania:
"Every night stance is like takin' a chance
It's not about love and romance
And now you're gonna get it"
"Blood on the Dancefloor" mnie zniewala
![;-)](./images/smilies/wink.gif)
Sobie jeszcze trochę pokokietuję- choć tyle mi w życiu pozostało
![Dance like banana :banan:](./images/smilies/dancing_banana.gif)
Ja wyobrażam sobie Michael'a śpiewającego ten utwór z sarkastycznym uśmieszkiem, co w połączeniu z Jego słodkim spojrzeniem i niewinnymi minkami zwykle strzelanymi w tym okresie, byłoby niesamowitym zestawieniemhomesick pisze:ale ja juz sie tlumaczylam i nikt nie rozumie co ja widze w tej piosence, czego inni dostrzec nie moga, widze przymruzenie oka, widze i slysze delikatna nutke ironii, co nadaje tej idiotycznej piosence pikanterii.
![Obrazek](http://1.1.1.3/bmi/www.myemoticons.com/images/emotions/happy/wakka-wakka.gif)
---------------
Zerkam na wyniki i.... miałam w planie zagłosowac na co innego, ale nie mogę się powstrzymać od zagłosowania na "Gone too soon"
Doskonale uzasadniła istotę tego utworu Lika.
To utwór niemal a capella, uwydatniający głos Michael'a.
Ale to nie jest ten idealnie wymuskany wokal, do którego nas przyzwyczaił. Słychać tam niedoskonałość, drżenie głosu, nierówny oddech. To dodaje tej piosence autentyczności
![Smile :-)](./images/smilies/usmiech.gif)
.... nadal nie potrafię zrozumieć euforii związanej z "Nite Line"
![Wariat :wariat:](./images/smilies/wariat.gif)
---------------
Zatem: REMIIIIIS
![Obrazek](http://1.1.1.5/bmi/www.myemoticons.com/emoticons/images/msn/moods/giggle.gif)
"Gone Too Soon" i "Nite Line" po 7 głosów
Dalej:
- "You are my Life"- 6 głosów
- "Girlfriend", "The Girl is Mine", "One more chance", "Work that Body" i "Trouble"- po 1 głosie
Dogrywka!
![PartyTime :party:](./images/smilies/party.gif)