Uuuuuuuuuuuuu, Poznaniaki nasze bratnie wzięły się za Smootha? Bo Wrocław zaczął dzisiaj Bad! Smootha robimy jako następnego, ale to pewnie po wakacjach.
weronika_poznan pisze:jakbyśmy zadylali to na zlocie byłoby zaczepiście
a my byśmy w odpowiedzi zadylali Bad'a! Spinać tyłki, zapinać protezy, dziergać stringi dla prezesa i dodatkowo dla kota, opychać frajerom złote trumny na allegro i zapierdzielać na nockach, ale zlot MUSI należeć do denstimów!
O tym samym Stefa pomyślałam-wspólny układ odtańczony przez wszystkie denstimy.Co myślicie o drillu? no i ewentualnie thrillerze?Myślę że już czas obgadać to z innymi zespołami ludowymi
Znacie jakieś ciekawe miejsce gdzie można kupić kapelusz w stylu Jacksona?Wykluczam allegro i inne portale internetowe.Mam namiary tylko na jeden sklep w Poznaniu ale wolę mieć wybór tak na wszelki wypadek A może ktoś byłby chętny na spotkanie w czwartek w celu właśnie obiegania ze mną tychże sklepów?
Mam dla Was złą nowinę... nie wiem czy dam radę zdążyć na sobotniego dance team'a, ponieważ mam jechać z ojcem na jego występ i mam z nim wystąpić, ale zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby być na sobotnich zajęciach, chociaż przez godzinę...
Witam;) wlasnie sie zarejestrowalam na to forum i rowniez jestem z Poznania i chcialabym dowiedziec sie gdzie tanczycie do MJowych pioseneczek?:) i czy jakies meetingi sa w Poznaniu>;)
Mnie niestety nie będzie ponieważ wyjeżdzam na mega zlot fotograficzny . Mam nadzieję że za to wyznanie nie zostanę ukamieniowana.
Droga koleżanko asienka1772nasze spotkania odbywają się w soboty między godziną 11.30 a 13.30 w sali GirlsFit mieszczącej się przy ulicy Bydgoskiej 5 w Poznaniu.Są to okolice Ronda Śródka-tak nieśmiało nakieruję.Teraz jest okres wakacyjny także warto przed wybraniem się na zajęcia spoglądać na listę osób którą tworzymy ponieważ bardzo rzadko się zdarza że zapisze się mniej niż 5 osób a to oznacza że wtedy nie mamy zajęć niestety.Teraz są trzy osoby-chcesz być czwarta?
Niestety wszystkie soboty w lipcu mam pracujące:( także nie dam rady, aczkolwiek moze uda mi sie urwac na chwilke, i wpasc;) chociaz zobaczyc Fanki w akcji;) ale niestety na udzial nie moge sie pisaC:(
No cóż...Prawdę powiedziawszy wakacje to czas kiedy ludzie się rozjeżdzają...realizują urlopy wyczekiwne po całym roku pracy,szkoły czy studiów.Także nie dziwi mnie taki obrót sprawy,tymbardziej że wśród naszych tancerzy znajduje się większość młodzieży szkolnej a t jak wiadomo jest uzależniona od planów wakacyjnych swoich rodziców.Większość takich cyklicznych spotkań siłą rzeczy jest zawieszana do końca wakacji i uważam że powinniśmy podążyć tym tropem.Zapewne została nas garstka w Poznaniu,co tydzień coś komuś może wypaść także myślę że dobrym gestem byłoby zawieśić sobotnie wynajmowanie sali.
Jeżeli mielibyście ochotę/tutaj do tancerzy zostających w Poznaniu/ spotykać się w lipcu na dylańcach dajcie znać na forum a wtedy opracujemy jakąś bardziej ekonomiczną metodę spotkań w naszym tymczasowo mniejszym gronie
Nie wspominałam o sierpniu ponieważ jak wiecie w tym miesiącu jest zlot w Łodzi i pocztą pantoflową doszły mnie słuchy że możliwa jest prezentacja denstimów z różnych miast.A my nie chcielibyśmy wypaść najgorzej prawda?Także w sierpniu myślę że sala jest wskazana.
A teraz miejsce na wasze opinie dotyczące tych dwóch rzeczy.Co sądzicie o tych dwóch pomysłach?
Czekam na wasze opinie.
______________________________-
Ostatnio zmieniony czw, 29 lip 2010, 10:24 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
A Wy co?Omijacie ten temat szerokim łukiem....trochę przykre...
Rozumiem że na zlocie nie będziemy robić żadnych dylów-jako skład denstim-bo żadnych prób nie było.
Pozdrawiam wszystkich leniwych tancerzy
"W zasadzie najważniejsze jest życie.A jak już jest życie,to najważniejsza jest wolność.A potem oddaje się życie za wolność."
Hej Poznaniu ;)
Napisałam ,bo doczytałam się tematu o wspólnym występie na zlocie.
Ja uważam to za naprawdę świetny pomysł...
Nie poddawajmy się ;)
Mamy jeszcze około miesiąca.
Trzeba by było wrzucić jakiś filmik instruktażowy i dalej do nauki dance teamy !
A co do układu to np. Thriller ?
Zdaje mi się,że jest to jeden z podstawowych układów i dance teamy powinny być z nim choć trochę zapoznane. :)
Każdy poćwiczył by sobie w domu z filmiku albo grupowo jak kto woli i na zlocie dajemy czadu.