"We Are The World" fan version wakacje 2010

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.

W jakim mieście spotykamy się na nagranie?

Łódź
16
35%
Wrocław
17
37%
Rezygnuję, żadne z tych miast mi nie pasuje
13
28%

Liczba głosów: 46

Awatar użytkownika
pawlinka

Post autor: pawlinka »

Solange pisze: Dzień przed jest najlepszym pomysłem. Jestem za.
A podział, no cóż chyba każdy ma jakiś tam ulubiony fragment, w którym najlepiej się czuje, ale myślę, że ostateczny podział dobrze by było ustalić na miejscu, kiedy na stówę będziemy znać nasz skład i kiedy się wszyscy usłyszymy na żywo.
OK JESTEM:) trochę nad morzem leniuchowałam ale się już lepiej mogę tym zająć teraz:) widzę, że sporo ludzi jest za Łodzią w przeddzień MJowiska ( no mam nadzieję, że się odbędzie). myślę, że to dobry pomysł.
I również uważam, że podział ustalimy na miejscu, na pewno nie będzie tak, że akurat każdemu będzie pasował inny kawałek dlatego musimy jakoś razem zadecydować. dobrze by było żeby wszyscy umięli całą piosenkę na pamięć bo nie wiemy jak ten podział ostatecznie wyjdzie...
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Awatar użytkownika
Diana2908

Post autor: Diana2908 »

Dama Kameliowa pisze:Diana2908, czymże jest 200 km? Ja do Wrocka mam conajmniej 1000. 200 km to jakieś 3-4 godziny.
Wiesz dla ciebie to może mało, dla mnie jednak to sporo. Plus znalezienie kierowcy i czyjegoś czasu i chęci... (moi starsi nie mają samochodu -.-')
Obrazek
moon_song

Post autor: moon_song »

Pisze sie na dzien przed MJowiskiem w Lodzi.
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
janet.em

Post autor: janet.em »

Ja tez bym chętnie dołączyła i jestem za dniem przed MJowiskiem ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
pawlinka

dzień przed MJowiskiem-wszystko super tyle, że w 1 dzień to my tego nie zrobimy. plany były żeby próby rozłożyć na 2 dni a trzeciego nagrywać także to będą jakieś 3 dni przed...
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Jestem za dniem przed MJowiskiem. Powinno się udać ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Jeśli większość jest jednak za Łodzią, to w takim wypadku mój przyjazd stoi pod znakiem zapytania :-/ bo po pierwsze urlop, po drugie odległość, a co za tym idzie - fundusze. Ale do sierpnia jeszcze daleko, zobaczymy jak mi się poukłada :nerwy:
Oczywiście jestem za Wrocławiem.
Ostatnio zmieniony ndz, 11 lip 2010, 16:14 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Pytam więc resztę: kto jest za "dzień przed mjowiskiem"?
pawlinka pisze:dzień przed MJowiskiem-wszystko super tyle, że w 1 dzień to my tego nie zrobimy. plany były żeby próby rozłożyć na 2 dni a trzeciego nagrywać także to będą jakieś 3 dni przed...
Mi niestety nie pasuje, bo jestem na wyjeździe. Tak właściwie to zaplanowane miałam wrócić dopiero 28 sierpnia, no ale jeśli MJowisko wypadnie 28 i jeśli zdecyduje sie na niego jechać, to wtedy najwyżej wróce dzień wcześniej, naszczęscie nie mam daleko. Ale nagranie WATW dwa czy trzy dni przed zlotem w Łodzi niestety nie wchodzi w grę :(.
Jestem za Wrocławiem.
Michaelka111

Post autor: Michaelka111 »

Mi niestety tez nie będzie pasował dzień przed mjowiskiem.
No... Ja również jestem nadal za Wrocławiem.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Awatar użytkownika
giovanedonore

Post autor: giovanedonore »

Ja również nadal jestem za Wrocławiem, bo jest duże prawdopodobieństwo, że będę musiała być na chrzcie w weekend 28-29.08.
Awatar użytkownika
pawlinka

no mi zdecydowanie też bardzie pasuje Wrocek zwłaszcza, że tak jak mówiłam to nie bedzie 1 dzień. w sumie łącznie ze zlotem trza by było z 5 dni siedzieć w łodzi...
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

Ja jestem za Wro, mój tato ma tam pracować w sierpniu.
Temat umarł?
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Ja bym była za Łodzią ;) do Wrocka to nie rodzice nie puszczą (chyba). Mjowisko jest o 18 gdzieś tak to wcześniej można by było się spotkać no ale w sumie komu po MJowisku by sie chcialo śpiewać z tymi zdartymi strunami głosowymi ;) :mj: a więc niech zostanie Wrocek Tylko teraz pytanie odokładną datę ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
pawlinka

nie umarł:) Ci którzy mogą przyjechać do Wrocka- bo myślę, że w końcu tam to zorganizujemy-czy są jakieś terminy do końca sierpnia, które absolutnie odpadają??
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

15 sierpnia na sto procent u mnie odpada.
ODPOWIEDZ