Solange pisze:
Dzień przed jest najlepszym pomysłem. Jestem za.
A podział, no cóż chyba każdy ma jakiś tam ulubiony fragment, w którym najlepiej się czuje, ale myślę, że ostateczny podział dobrze by było ustalić na miejscu, kiedy na stówę będziemy znać nasz skład i kiedy się wszyscy usłyszymy na żywo.
OK JESTEM:) trochę nad morzem leniuchowałam ale się już lepiej mogę tym zająć teraz:) widzę, że sporo ludzi jest za Łodzią w przeddzień MJowiska ( no mam nadzieję, że się odbędzie). myślę, że to dobry pomysł.
I również uważam, że podział ustalimy na miejscu, na pewno nie będzie tak, że akurat każdemu będzie pasował inny kawałek dlatego musimy jakoś razem zadecydować. dobrze by było żeby wszyscy umięli całą piosenkę na pamięć bo nie wiemy jak ten podział ostatecznie wyjdzie...
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
dzień przed MJowiskiem-wszystko super tyle, że w 1 dzień to my tego nie zrobimy. plany były żeby próby rozłożyć na 2 dni a trzeciego nagrywać także to będą jakieś 3 dni przed...
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Jeśli większość jest jednak za Łodzią, to w takim wypadku mój przyjazd stoi pod znakiem zapytania bo po pierwsze urlop, po drugie odległość, a co za tym idzie - fundusze. Ale do sierpnia jeszcze daleko, zobaczymy jak mi się poukłada
Oczywiście jestem za Wrocławiem.
Ostatnio zmieniony ndz, 11 lip 2010, 16:14 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.
Pytam więc resztę: kto jest za "dzień przed mjowiskiem"?
pawlinka pisze:dzień przed MJowiskiem-wszystko super tyle, że w 1 dzień to my tego nie zrobimy. plany były żeby próby rozłożyć na 2 dni a trzeciego nagrywać także to będą jakieś 3 dni przed...
Mi niestety nie pasuje, bo jestem na wyjeździe. Tak właściwie to zaplanowane miałam wrócić dopiero 28 sierpnia, no ale jeśli MJowisko wypadnie 28 i jeśli zdecyduje sie na niego jechać, to wtedy najwyżej wróce dzień wcześniej, naszczęscie nie mam daleko. Ale nagranie WATW dwa czy trzy dni przed zlotem w Łodzi niestety nie wchodzi w grę :(.
Jestem za Wrocławiem.
Mi niestety tez nie będzie pasował dzień przed mjowiskiem.
No... Ja również jestem nadal za Wrocławiem.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
no mi zdecydowanie też bardzie pasuje Wrocek zwłaszcza, że tak jak mówiłam to nie bedzie 1 dzień. w sumie łącznie ze zlotem trza by było z 5 dni siedzieć w łodzi...
Ja bym była za Łodzią ;) do Wrocka to nie rodzice nie puszczą (chyba). Mjowisko jest o 18 gdzieś tak to wcześniej można by było się spotkać no ale w sumie komu po MJowisku by sie chcialo śpiewać z tymi zdartymi strunami głosowymi ;) a więc niech zostanie Wrocek Tylko teraz pytanie odokładną datę ;)
nie umarł:) Ci którzy mogą przyjechać do Wrocka- bo myślę, że w końcu tam to zorganizujemy-czy są jakieś terminy do końca sierpnia, które absolutnie odpadają??