Rysunki :D

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Kate77

Post autor: Kate77 »

JuliaM pisze:Kate77 piękne rysunki ;) obejrzałam parę, lecz nie wszystkie bo komputer długo się ładuje, i wiesz... bardzo fajne, bardzo mi się podobają tylko mam takie małe zastrzeżenie co do rysunku z koniem, tam gdzie jest ta górka, ptaszki itp. wiesz już o które chodzi ;) więc, ja mam jako tako małe doświadczenie w rysunkach, ale nie rysuję na co dzień i tak ładnie ;) po prostu nie jest to moje hobby. Wracając do rysunku, gdy malujesz ptaki, które lecą staraj się nie robić, tak tych skrzydeł, czyli chodzi mi o to aby nie były tak napięte. drugie zastrzeżenie i ostatnie to gdy malujesz tło, staraj się malować w jedną stronę, czyli albo w pionie, albo w poziomie, gdyż jak malujesz tak na skos w lewo, prawo to ro wygląda troszkę brzydko. Jak mówiłam nie maluję na co dzień, dlatego nie jestem w tym specjalistką. Resztę niech wytkną eksperci, albo zwrócą mi uwagę, jeśli nie mam racji ;) reszta bardzooo ładna, rysuj dalej ;)

Dziękuję za krytykę, dzięki krytyce bardziej się ''rozwijam'' ;-)
MJLadies

Post autor: MJLadies »

Hmmmm... To może ja :) Również twierdzę że twoje rysunki są prześliczne, ten pierwszy tylko mi sie nie chce otworzyć ;p A co do tła to tak jak Kate77 nie mam doświadczenia w rysowaniu, ale nauczycielka mówiła mi, że jak robi się tło, niebo itp. to żeby wszystkie linie szły pod skos. nie poziomo czy pionowo tylko np od dolnego lewgo "rogu" do górnego prawego, wtedy wydaje się to dalej :) no ale to taka drobna propozycja :) rysuj dalej bo masz potencjał :)
Awatar użytkownika
MajkellowaxD

Post autor: MajkellowaxD »

Kate77 pięknie rysujesz ! Jezus serio ! :rocky: XD
Najjbardziej do gustu przypadł mi rysunek z mychą i z tym serem ^^ .
Bosko ! .
Czekam na dalsze prace . :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
KamilMJ

Post autor: KamilMJ »

Kate77 bardzo ładne rysunki ; ) Naprawdę, tylko że czekałem na MJ'a ale skoro nie potrafisz to nie koniec świata. Genialne rysunki, jak dla mnie bo okiem eksperta mogą być słabe ;-) Mi się bardzo podobają ; d
Mam pytanie, w jakim programie to robisz ?
Obrazek
Awatar użytkownika
bercia.bella

Post autor: bercia.bella »

Boskie rysunki! Gratuluję i zazdroszczę takiego talentu! japrosic
<<Głos dostałem od Boga, ale to pozwoliliście żeby świat mnie usłyszał.>>
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

Kate77 pisze:
endka pisze:Myślałam, że ujrzę Michaela więc klikam a tu ..... :>
nawet podobieństwa nie widzę;D

Postaram się narysować Michaela :) Ale ostrzegam! Kiepsko mi wychodzą twarze ludzi ;-)
Pomyliłaś się bo twarz Michaela to nie człowieka tylko anioła ;-)
Awatar użytkownika
DirtyLily

Post autor: DirtyLily »

Bardzo ładnie rysujesz :) ten konik wyszedł Ci wręcz genialnie :) Ćwicz dalej bo widać, że masz talent...

I zgadzam się z poprzedniczk- twarz Michaela, to twarz Anioła ;) :*
Obrazek
ODPOWIEDZ