Moim zdaniem na pierwszym rysunku Michael wyszedl Ci troche za slodko, ale moze to i dobrze Pozatym lewe oko jest troche krzywe drugi rysunek boski poprostu ! Na trzecim natomiast - wykapana Patricia Kazadi Jednak wszystkie sa bardzo ladne. Rozwijaj sie i rysuj dalej. Chetnie zobacze wiecej
Cieniowanie przede wszystkim. Wtedy twarz nie wydaje się taka płaska.
Podobają mi się włosy w pracy węglem. No ale wiadomo, ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć.
Od dawna rysujesz..? Chciałabyś kształcić się dalej w tym kierunku..?
Cieniowanie przede wszystkim. Wtedy twarz nie wydaje się taka płaska.
Podobają mi się włosy w pracy węglem. No ale wiadomo, ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć.
Od dawna rysujesz..? Chciałabyś kształcić się dalej w tym kierunku..?
Ojej , rysuje już z 4 lata. Kształcę się , chodzę do klasy artystycznej : ) Cieniować niestety jeszcze nie potrafię ; (
Wszystko, co robię, jest inspirowane przez dzieci. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich spojrzeniu.
ja jako 'ta z długim stażem' mogę ci powiedzieć tylko jedno - musisz naprawdę chcieć. uważnie obserwuj co się dzieje na modelu lub zdjęciu i postaraj się przenieść to na rysunek. kup kilka ołówków różnej miękkości i tam gdzie jest ciemniej używaj np. 6B a gdzie jaśniej już 4B i tak dalej.
ja w twoim wieku nawet nie marzyłam, żeby rysować tak jak ty teraz
powodzenia
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"