Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Niestety wstawianie obrazków mi nie wychodzi więc wstawię link.
http://nk.pl/#profile/27544384/gallery/album/2/705 - na tym zdj. Michael ma obrączkę (nie mogę znaleźć zdjęcia, gdzie jego dłonie są zbliżone i wyraźnie widać obrączkę jakby trochę inną, bardziej podobną do tej z poniższego filmiku)
http://www.youtube.com/watch?v=TOUGpKjEcgo - to filmik z szaloną fanką za czasów gdy Michael był z Debbie.
http://nk.pl/#profile/27544384/gallery/album/2/705 - na tym zdj. Michael ma obrączkę (nie mogę znaleźć zdjęcia, gdzie jego dłonie są zbliżone i wyraźnie widać obrączkę jakby trochę inną, bardziej podobną do tej z poniższego filmiku)
http://www.youtube.com/watch?v=TOUGpKjEcgo - to filmik z szaloną fanką za czasów gdy Michael był z Debbie.
Zegarek też nosił często na prawej ręce :) Kto wie, może po prostu tak chciał, albo było mu wygodnie. Poznał tyle kultur w swoim życiu przecież i każda miała na niego jakiś wpływ zapewne.. hmm swoją drogą, taka pierdołka ale zaintryguje człowieka, czyż nie? 

There's a place in your heart
And I know that it is love
Z tego co wiem to nie był, w wywiadzie mówił, że dowiedział się jak wszyscy inni ludzie (z tv, gazet) i był w takim szoku, że nie wiedział co ze sobą zrobić. Był w dołku psychicznym po tej wiadomości i w dużej żałobie, ale na pogrzebie nie słyszałam nic by był (nie wiem czy by to zniósł dobrze, skoro tak uwielbiał Lady Di i była ona dla niego kobieta idealną).Atonia pisze:A czy Michael był na pogrzebie Lady Diany i czy są jeszcze jakieś zdjęcia?
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*

-
- Noemi.best
O Lady Di też tak mawiał.Noemi.best pisze:o ta idealna kobiete to raczej nie chodzilo o ksiezna Diane, tylko o Diane Rosskarin861 pisze: skoro tak uwielbiał Lady Di i była ona dla niego kobieta idealną).
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*

Ależ wy mieszacie.
Głosu kobiecego w In The Closet udzieliła prawdopodobnie Stephanie, księżniczka Monaco.
W teledysku Remember The Time występuje modelka Iman Mohamed Abdulmajid, a nie jakaś tam prawdziwa princess.
Michael mówił w wywiadzie, że Lady Di jest dla niego ideałem kobiety, bo według niego - class is everything. Szanował ją za prowadzenie działalności dobroczynnej (nie mogę teraz tego znaleźć). Nie czytałam nigdzie żeby Michael o Dianie Ross powiedział, że jest jego ideałem.
Głosu kobiecego w In The Closet udzieliła prawdopodobnie Stephanie, księżniczka Monaco.
W teledysku Remember The Time występuje modelka Iman Mohamed Abdulmajid, a nie jakaś tam prawdziwa princess.
Michael mówił w wywiadzie, że Lady Di jest dla niego ideałem kobiety, bo według niego - class is everything. Szanował ją za prowadzenie działalności dobroczynnej (nie mogę teraz tego znaleźć). Nie czytałam nigdzie żeby Michael o Dianie Ross powiedział, że jest jego ideałem.
Jest tutaj: http://mjtranslate.com/pl/chapters?book_id=2Noemi.best pisze:Talitha, mozesz ten wywiad MJ'a podrzucic?
Czytałam fragmentami dlatego nie pamiętam w których rozdziałach.
Na pewno w "Czy istnieje kobieta idealna", ale w innym o Lady Di także jest mowa.
Wywiad z Panem Shmuley'em nie jest może oficjalnym źródłem informacji, ale proszę - to niestety jedyny znany mi dowód.
- Noemi.best
Talitha, Przeczytalam ten tekst i nie dopatrzylam sie nigdzie aby MJ mowil wprost, ze Lady Di byla kobieta idealna.
Mowi jedynie o tym, ze ja szanuje i podziwia, ze "byla kobieta w jego typie", podaje tez jej cechy charakteru ktore sprawily ze tak ja lubil. Ale absolutnie nigdzie nie jest powiedziane ze byla to kobieta idealna. To przesadzone moim zdaniem, i uwazam ze fani za bardzo to rozdmuchali i wyolbrzymili. I tak jak mowie, bardziej sklanialabym sie ku stwierdzeniu, ze to Diana Ross przez lata byla dla niego wzorem kobiety idealnej. I nie potrzeba zadnej wypowiedzi MJa na potwierdzenie tego. Chyba kazdy kto oglada ich zdjecia, czy czyta co MJ o niej pisal moze to dotrzec.
Mowi jedynie o tym, ze ja szanuje i podziwia, ze "byla kobieta w jego typie", podaje tez jej cechy charakteru ktore sprawily ze tak ja lubil. Ale absolutnie nigdzie nie jest powiedziane ze byla to kobieta idealna. To przesadzone moim zdaniem, i uwazam ze fani za bardzo to rozdmuchali i wyolbrzymili. I tak jak mowie, bardziej sklanialabym sie ku stwierdzeniu, ze to Diana Ross przez lata byla dla niego wzorem kobiety idealnej. I nie potrzeba zadnej wypowiedzi MJa na potwierdzenie tego. Chyba kazdy kto oglada ich zdjecia, czy czyta co MJ o niej pisal moze to dotrzec.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!