Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
"Nite Line" - "You Are My Life" zapewne jest szczere, prosto z serca, ale to funkowa energia "Nite Line" porywa mnie. "You Are My Life" za bardzo przypomina mi "You Are Not Alone" albo "Cry", a ja nie jestem fanką takich wygładzonych ballad.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
- SuperFlyB.
Niech będzie walczyk. Nie wiedeński co prawda z pompą i w krynolinach, taki na pokaz, ale za to osobisty i szczery, bo rodzicielski. You are my life.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl
a_gador przyłączam się do walczyku
You are my life - kwintesencja cukru, lukru i pudru. Jest to utwór na maksa przesłodzony. I w tym rzecz. Był utworzony w myśl miłości do dzieci. A wbił się w schemat współczesnej produkcji muzycznej. Jest prze.... I to nadaje mu kształt. Może i za słodki w smaku, ale jednak jakiś.
You are my life - kwintesencja cukru, lukru i pudru. Jest to utwór na maksa przesłodzony. I w tym rzecz. Był utworzony w myśl miłości do dzieci. A wbił się w schemat współczesnej produkcji muzycznej. Jest prze.... I to nadaje mu kształt. Może i za słodki w smaku, ale jednak jakiś.
Hmm, mi w niczym nie przypomina tych utworów. Ale co prawda każdy ponoć inaczej słyszy ;) Całkiem różne ballady. YAML ma niespodziewane wykonczenia. Mike bawi się tam końcówkami i wokalem. Cry jest zwykłe i typowe. A YANA całkiem w innym klimacie R&B. Zgodzę się, że YAML jest wygładzone, ale nie muzycznie, lecz w odosobnionym odbiorze :)Margareta pisze:"You Are My Life" za bardzo przypomina mi "You Are Not Alone" albo "Cry", a ja nie jestem fanką takich wygładzonych ballad.
- Agnieszkaaaaa
Zosia-MJ - czy Ty na pewno znasz zasady tej edycji NO? Eliminujemy lepszą, a nie gorszą piosenkę. Najwyższe miejsce na podium ma zająć najgorsza z najgorszychZosia-MJ pisze:Głosuję na You Are My Life. Lubię tą piosenkę, ale Nite Line jest zdecydowanie lepsza. Z bólem oddaję na nią głos.
Just this magic in your eyes and in my heart ...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
You are my life - ZDECYDOWANIE...czuć w niej miłość,łagodność, niewinność...kocham takie ballady Michaela..typu You are my life, Childhood, The Lost Children
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?