Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
patuśśka

Post autor: patuśśka »

ja mam pytanie dotyczące tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=Q-zFyu4v ... re=related
chodzi mi o te dzieci z którymi MJ jest podczas refrenów gdzie to było i wogóle co to było :P
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

Jesli chodzi Ci o ten fragment gdzie jest w bialej koszuli i otoczony dziecmi to bylo to podczas wystepu na Super Bowl. Tutaj to masz :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Talitha

Post autor: Talitha »

MJ: Kobietą, którą naprawdę lubiłem i szanowałem, była Księżna Diana. [...] Bo miała klasę i szczerze troszczyła się o ludzi i dzieci, o problemy tego świata. I nie robiła tego dla żadnego show.

[...] Bardzo kobieca i miała klasę. Na pewno była kobietą w moim typie, a większość dziewczyn mi się nie podoba. Niewiele jest takich, które mi się podobają i mają to coś. Nie tak łatwo mnie uszczęśliwić, trzeba mieć to coś, a ona taka właśnie była. Z pewnością.

[...] Nie łatwo jest znaleźć swoje lustrzane odbicie, prawdziwe odbicie. Ludzie powtarzają, że przeciwieństwa się przyciągają, co moim zdaniem jest również prawdą. Ale ja chciałbym kogoś, kto jest bardziej jak ja, kto ma takie same zainteresowania i kogoś, kto chce pomagać, kto będzie odwiedzał ze mną szpitale...

SB: Myślałeś kiedyś o tym, żeby umówić się z Księżną Dianą?
MJ: Oczywiście.
Noemi.best pisze:Przeczytalam ten tekst i nie dopatrzylam sie nigdzie aby MJ mowil wprost, ze Lady Di byla kobieta idealna.
Mowa przecież o rozdziale Czy istnieje kobieta idealna. Michael musi mówić to wprost? Przecież tu są same superlatywy.
Zwróć uwagę na zdanie które pogrubiłam. Moim zdaniem wszystko jest jasne, ale nie zamierzam nikomu tego wmawiać skoro uważa inaczej.
Na pewno Diana Ross była dla Michaela kobietą wyjątkową, ale preferencje z wiekiem przecież się zmieniają, tym bardziej że doszło między nimi do kilku nieporozumień, których szczegółów nie znam.
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

DirtyDiana13 pisze:O ile się nie mylę, to w In The Closet nie było Księżniczki, grała tan modelka Naomi Campbell ;-)

Księżniczka grała w Remember The Time, dobrze mówię? glupija
Tak, w In the closet grała modelka Naomii C, głos księżniczki Stefanie.
A w RTT grała Iman (żona Davida Bowie) a nie Stefanii (córka księżnej Grace Kelly)

MJ i Iman
Obrazek

Stefanii
Obrazek
1958 - forever...
Jako

Post autor: Jako »

Witam...mnie zawsze ciekawiło JAK MICHAEL ROBIŁ WŁOSY
Bo one są zawsze takie lśniące, jakby mokre, no i moje pytanie brzmi czego uzywał? Żelu, pianki, a może jeszcze innych specyfików...???
Obrazek
Talitha

Post autor: Talitha »

Daleka jestem od definiowania czegokolwiek, a w poruszonym temacie kobieta idealna według MJ starano się mi zasugerować, że tą jedyną i wyjątkową była Diana Ross, i tu pojawił się mój "protest". Czytają to osoby, które chcą dowiedzieć się czegoś rzeczowego o MJ, z potwierdzonych źródeł, jakiekolwiek gdybania nie powinny mieć miejsca w tym wątku. Dlatego ze względu na wymieniony wywiad wiarygodniejsze mi się wydało stwierdzenie, że bliżej do ideału ma Lady Di, choć Diana i Elizabeth także się kwalifikują w pewnym sensie do tego miana.

Cóż, ta dyskusja mnie bardziej bawi niż oburza, naprawdę proszę nie brać moich wypowiedzi zbyt poważnie. ;-)

Edit:
Noemi.best pisze:o ta idealna kobiete to raczej nie chodzilo o ksiezna Diane, tylko o Diane Ross
I vice versa ;)
Ostatnio zmieniony czw, 15 lip 2010, 21:40 przez Talitha, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

Sorry Talitha, ale Twoj wniosek ze to Lady Di byla Jego "idealem kobiety" rowniez opiera sie na gdybaniu, i Twoim szczegolnym argumentem bylo to, iz slowa Michaela o niej zawarte sa w podrozdziale "Czy istnieje kobieta idealna", w ksiazce napisanej nie przez MJ'a. MJ nigdy wprost nie powiedzial: "X jest moim idealem kobiety". Takie same superlatywy jak o Lady Di z tego tekstu sa o Dianie Ross w Moonwalku. A wiec watek kobiety idealnej mozna pozostawic nie rozstrzygniety.

"Michael mówił w wywiadzie, że Lady Di jest dla niego ideałem kobiety" - i tu wlasnie zdefiniowalas ponoc ideal kobiety MJ'a. Nie wiem wiec kto tu kogo wprowadza w blad.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

w ktorym teledysku MJa zastepuje sobowtór i ktory to dokładnie fragment ? coś mi sie obiło o uszy Who is it ale teraz już nie jestem pewna....
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
soulsation

Post autor: soulsation »

Chodzi chyba o Torture z cd The Jacksons Victory
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

soulsation pisze:Chodzi chyba o Torture z cd The Jacksons Victory
tam był woskowy MJ... I Jermaine ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Tutaj wszystko na temat robienia włosów w stylu MJ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jheri_curl
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Czy paski na nogach w okresie Bad wymyślił Michael Bush?

-> temat posprzątany 16 lipca 2010.
mav.
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

Wracając do obrączki to oglądałam wspólne sesje zdjęciowe Michael i Lisy ona ma obrączkę i pierścionek zaręczynowy ale Michael nie ma ani na prawej ręce obrączki ani na lewej.
A ktoś tu wspomniał że w teledysku In The Closet miał obrączkę ale jak to możliwe przecież nie był wtedy żonaty.
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Atonia pisze: A ktoś tu wspomniał że w teledysku In The Closet miał obrączkę ale jak to możliwe przecież nie był wtedy żonaty.
Bo rzeczywiście coś tam miał, spójrzcie:

Obrazek (kurde, aż specjalnie se obejrzałam teledysk, żeby zrobić screena :D btw - jaka mina :diabel:)

I czy ktoś wie, co to było i po co? ;-)

EDIT:
homesick pisze: zawleczka od Tymbarka pewnie ;]
:smiech:
Ostatnio zmieniony pt, 16 lip 2010, 14:16 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 2 razy.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

agusiaa_w pisze:I czy ktoś wie, co to było i po co?

zawleczka od Tymbarka pewnie ;]
'the road's gonna end on me.'
ODPOWIEDZ