Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Noemi.best
Jesli chodzi Ci o ten fragment gdzie jest w bialej koszuli i otoczony dziecmi to bylo to podczas wystepu na Super Bowl. Tutaj to masz :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
MJ: Kobietą, którą naprawdę lubiłem i szanowałem, była Księżna Diana. [...] Bo miała klasę i szczerze troszczyła się o ludzi i dzieci, o problemy tego świata. I nie robiła tego dla żadnego show.
[...] Bardzo kobieca i miała klasę. Na pewno była kobietą w moim typie, a większość dziewczyn mi się nie podoba. Niewiele jest takich, które mi się podobają i mają to coś. Nie tak łatwo mnie uszczęśliwić, trzeba mieć to coś, a ona taka właśnie była. Z pewnością.
[...] Nie łatwo jest znaleźć swoje lustrzane odbicie, prawdziwe odbicie. Ludzie powtarzają, że przeciwieństwa się przyciągają, co moim zdaniem jest również prawdą. Ale ja chciałbym kogoś, kto jest bardziej jak ja, kto ma takie same zainteresowania i kogoś, kto chce pomagać, kto będzie odwiedzał ze mną szpitale...
SB: Myślałeś kiedyś o tym, żeby umówić się z Księżną Dianą?
MJ: Oczywiście.
Mowa przecież o rozdziale Czy istnieje kobieta idealna. Michael musi mówić to wprost? Przecież tu są same superlatywy.Noemi.best pisze:Przeczytalam ten tekst i nie dopatrzylam sie nigdzie aby MJ mowil wprost, ze Lady Di byla kobieta idealna.
Zwróć uwagę na zdanie które pogrubiłam. Moim zdaniem wszystko jest jasne, ale nie zamierzam nikomu tego wmawiać skoro uważa inaczej.
Na pewno Diana Ross była dla Michaela kobietą wyjątkową, ale preferencje z wiekiem przecież się zmieniają, tym bardziej że doszło między nimi do kilku nieporozumień, których szczegółów nie znam.
Tak, w In the closet grała modelka Naomii C, głos księżniczki Stefanie.DirtyDiana13 pisze:O ile się nie mylę, to w In The Closet nie było Księżniczki, grała tan modelka Naomi Campbell
Księżniczka grała w Remember The Time, dobrze mówię?
A w RTT grała Iman (żona Davida Bowie) a nie Stefanii (córka księżnej Grace Kelly)
MJ i Iman
Stefanii
1958 - forever...
Daleka jestem od definiowania czegokolwiek, a w poruszonym temacie kobieta idealna według MJ starano się mi zasugerować, że tą jedyną i wyjątkową była Diana Ross, i tu pojawił się mój "protest". Czytają to osoby, które chcą dowiedzieć się czegoś rzeczowego o MJ, z potwierdzonych źródeł, jakiekolwiek gdybania nie powinny mieć miejsca w tym wątku. Dlatego ze względu na wymieniony wywiad wiarygodniejsze mi się wydało stwierdzenie, że bliżej do ideału ma Lady Di, choć Diana i Elizabeth także się kwalifikują w pewnym sensie do tego miana.
Cóż, ta dyskusja mnie bardziej bawi niż oburza, naprawdę proszę nie brać moich wypowiedzi zbyt poważnie.
Edit:
Cóż, ta dyskusja mnie bardziej bawi niż oburza, naprawdę proszę nie brać moich wypowiedzi zbyt poważnie.
Edit:
I vice versa ;)Noemi.best pisze:o ta idealna kobiete to raczej nie chodzilo o ksiezna Diane, tylko o Diane Ross
Ostatnio zmieniony czw, 15 lip 2010, 21:40 przez Talitha, łącznie zmieniany 1 raz.
- Noemi.best
Sorry Talitha, ale Twoj wniosek ze to Lady Di byla Jego "idealem kobiety" rowniez opiera sie na gdybaniu, i Twoim szczegolnym argumentem bylo to, iz slowa Michaela o niej zawarte sa w podrozdziale "Czy istnieje kobieta idealna", w ksiazce napisanej nie przez MJ'a. MJ nigdy wprost nie powiedzial: "X jest moim idealem kobiety". Takie same superlatywy jak o Lady Di z tego tekstu sa o Dianie Ross w Moonwalku. A wiec watek kobiety idealnej mozna pozostawic nie rozstrzygniety.
"Michael mówił w wywiadzie, że Lady Di jest dla niego ideałem kobiety" - i tu wlasnie zdefiniowalas ponoc ideal kobiety MJ'a. Nie wiem wiec kto tu kogo wprowadza w blad.
"Michael mówił w wywiadzie, że Lady Di jest dla niego ideałem kobiety" - i tu wlasnie zdefiniowalas ponoc ideal kobiety MJ'a. Nie wiem wiec kto tu kogo wprowadza w blad.
(\__/)
(O.o )
(O.o )
-
Chodzi chyba o Torture z cd The Jacksons Victory
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Tutaj wszystko na temat robienia włosów w stylu MJ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jheri_curl
http://en.wikipedia.org/wiki/Jheri_curl
- invincible_girl ;)
Bo rzeczywiście coś tam miał, spójrzcie:Atonia pisze: A ktoś tu wspomniał że w teledysku In The Closet miał obrączkę ale jak to możliwe przecież nie był wtedy żonaty.
(kurde, aż specjalnie se obejrzałam teledysk, żeby zrobić screena :D btw - jaka mina )
I czy ktoś wie, co to było i po co?
EDIT:
homesick pisze: zawleczka od Tymbarka pewnie ;]
Ostatnio zmieniony pt, 16 lip 2010, 14:16 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 2 razy.