Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Ale paskudztwa zostały.
Głosuję na Nite Line, bo nie mogę patrzeć jak Kaem się męczy z argumentacją. I'm In Love Again jeszcze nie, bo głęboko wierzę, że puszczone głośno w pewnych momentach mogłoby roztrzaskać w drobny mak każde szkło. The Girl Is Mine lubię jednak tylko w wersji demo; ale i na to muszę mieć nastrój. A reszta, cytując Canario, 'syf syf syf'. I sesja Michaela z 3T.
Głosuję na Nite Line, bo nie mogę patrzeć jak Kaem się męczy z argumentacją. I'm In Love Again jeszcze nie, bo głęboko wierzę, że puszczone głośno w pewnych momentach mogłoby roztrzaskać w drobny mak każde szkło. The Girl Is Mine lubię jednak tylko w wersji demo; ale i na to muszę mieć nastrój. A reszta, cytując Canario, 'syf syf syf'. I sesja Michaela z 3T.
- majkelzawszespoko
Work That Body
Nie wierzę, że odpadło You are my life . Jak ja tej piosenki nie lubię, ech. Jedyne, co ma na swoje usprawiedliwienie to to, że znalazła się na Invincible oraz to, że zostałą wykorzystana do PHM jako ilustracja słodkich scen z dzieciakami. Wtedy też olśniło mnie, że to kawałek dzieciakom Michaela dedykowany i jakoś tak go przełknęłam w całej jego słodyczy, choć w dalszym ciągu uważam że twórczość tego typu powinna znajdować się w prywatnych zbiorach, a nie beszcześcić zasoby publiczne.
Nie wierzę, że odpadło You are my life . Jak ja tej piosenki nie lubię, ech. Jedyne, co ma na swoje usprawiedliwienie to to, że znalazła się na Invincible oraz to, że zostałą wykorzystana do PHM jako ilustracja słodkich scen z dzieciakami. Wtedy też olśniło mnie, że to kawałek dzieciakom Michaela dedykowany i jakoś tak go przełknęłam w całej jego słodyczy, choć w dalszym ciągu uważam że twórczość tego typu powinna znajdować się w prywatnych zbiorach, a nie beszcześcić zasoby publiczne.
- Agnieszkaaaaa
Tym razem głosuję na One More Chance. Ten utwór mocno utrwalił mi się w pamięci ponieważ pierwszym albumem Michaela który przesłuchałam był Number Ones. Bardzo podoba mi się melodia na wstępie i oczywiście wokal Michaela. Coś jest w One More Chance co nie pozwala mi zapomnieć uczucia jakie towarzyszyło mi po pierwszych przesłuchaniach tego utworu. Tej piosence zawsze dam drugą szansę
Co za męcząca monotematyczność w głosowaniu. A dajmy tym naszym forumowym milusińskim tego lizaka lub loda w postaci Nite line, bo znienawidzę tę piosenkę. Niech się dzieci cieszą i przestaną w końcu marudzić.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl
Z tych paskudztw wyłowiłoby się jeszcze parę perełek. Zajmę się ich połowem w następnej rundzie .Pank pisze:Ale paskudztwa zostały.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Oszszszszsz Wy!
Nikt? Kompletnie nikt?! Zupełniuśko NIKT?!?!?!
Dlaczego nikt nie zauważył "Why".....
Nie rozumiem tej gry....
I nie dlatego, że wygrało właśnie "Nite Line" (14 głosów).
Miałam ochotę zagłosować na ten utwór w poprzedniej rundzie, żeby zobaczyć, co tym razem wytypuje kaem, ale się sam wygadał w pół drogi
Na dalszych miejscach:
- "The Girl is Mine"- 4 głosy
- "One more Chance" i "I'm in Love again"- po 2 głosy
- pozostałe utwory- po 1 głosiku
Robi się coraz ciaśniej, a ja nadal chętnbie wyrzuciłabym stąd kilka utworów na raz....
Na pewno nie można?
Girlfriend
The Girl Is Mine
One More Chance
Work That Body
Trouble
I'm In Love Again (& Minnie Ripperton)
Why (& 3T)
We Be Ballin' You (& Shaquille O'Neal + Ice Cube)
Nikt? Kompletnie nikt?! Zupełniuśko NIKT?!?!?!
Dlaczego nikt nie zauważył "Why".....
Nie rozumiem tej gry....
I nie dlatego, że wygrało właśnie "Nite Line" (14 głosów).
Miałam ochotę zagłosować na ten utwór w poprzedniej rundzie, żeby zobaczyć, co tym razem wytypuje kaem, ale się sam wygadał w pół drogi
Na dalszych miejscach:
- "The Girl is Mine"- 4 głosy
- "One more Chance" i "I'm in Love again"- po 2 głosy
- pozostałe utwory- po 1 głosiku
Robi się coraz ciaśniej, a ja nadal chętnbie wyrzuciłabym stąd kilka utworów na raz....
Na pewno nie można?
Girlfriend
The Girl Is Mine
One More Chance
Work That Body
Trouble
I'm In Love Again (& Minnie Ripperton)
Why (& 3T)
We Be Ballin' You (& Shaquille O'Neal + Ice Cube)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight