W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Mateusz i mam 12 lat. Mieszkam w Gdyni. Mam napisac cos o sobie..... Może w wielkim skrócie: Audiofil, naturalny wróg dresiarzy, kolekcjoner winyli, oldschoolowiec, miłośnik muzyki lat 70. 80. 90., fan Jean-Michel Jarre'a i Michaela Jacksona. A teraz może o historii mojego fanowania. Który to był rok? 2008? Już dokładnie nie pamietam. Razem z ojcem oglądaliśmy na VH1 "Monografia Michael Jackson". Puszczano tam teledyski MJ-a. Dostałem krecka na jego punkcie. Zacząłem załatwiac sobie winyle. I jako że poczytałem troche o jego życiu i zacząłem nawracac swoją rodzine z błednego twierdzenia że MJ wybielał swoją skóre i że przeszedł tysiąc piecset sto dziewiecset operacji plastycznych. Również bardzo chciałem pojechac na jego koncerty (This is it), ale bariera finansowa okazała sie nie do pokonania. Po śmierci zacząłem szukac POLSKIEGO forum o MJ-u. I znalazłem was. Przez dłuższy czas sie nie zarejestrowałem. Dopiero teraz. No. myśle że już dośc moich wypocin.
Witaj ! :))) miłego spędzania na forum fanów Michaela !
i jak najwięcej postów z Twojej strony.
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Bardzo cieszy mnie to, że masz 12 lat i nie zajmujesz się Justinem Bieberem czy hannah'ą montanna'ą bez obrazy dla fanów
Także wielki pokłon dla Ciebie, że potrafisz docenić starą muzykę
DirtyDiana13 pisze:Bardzo cieszy mnie to, że masz 12 lat i nie zajmujesz się Justinem Bieberem czy hannah'ą montanna'ą bez obrazy dla fanów
Także wielki pokłon dla Ciebie, że potrafisz docenić starą muzykę
No wiesz mam jeszcze kumpla który razem ze mną ceni troszke strasze brzmienia. A tak co do Hanny Śmietany i Bimbera to to z kumplem zwalczamy. Nie chodze na szkolne dyskoteki z wiadomego powodu. Nie słucham współczesnej muzy. No i ogólnie jestem takim oldschoolowcem co zbiera winyle, kolekcjonuje kasety vhs, TV nie oglądam(jak już to VH1 w nocy) Także niektórzy uważają mnie za świra.
A tym całym oldschoolem zaraził mnie mój ojciec.