Skąd się wzięły Wasze nicki?
- Mrkariinka
Mój nick jest przypadkowy. Jak robiłam konto na youtube i chciałam Karinka ale już było więc napisałam przez dwa "i" [ Kariinka ] podało mi propozycje jakie moge inne nicki. Akurat między innymi propozycjami wyszło mi Mrkariinka. I od tamtej pory wszędzie używam tego loginu 

Ostatnio zmieniony wt, 20 lip 2010, 17:00 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michael-J-Forever
- herbata_wymiata
- invincible_girl ;)
mój to przypadek. wszedzie mam TheFunkyDaria, ale jakk sie tutaj rejestrowalam, to pomyslalam sobie...moze by tak ta dziewczyna, o ktorej spiewa Michael? i dodałam uśmiech, bo ja sie ciagle usmiecham 

Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
A mój natomiast to dzieło m.in. allegro, chciałam się nazwać karin (od Kariny), ale było zajęte, to potem dodałam rocznik 86, ale też było zajęte, więc system automatycznie dodał cyfrę 1 i tak powstało karin861 i teraz wszędzie (no prawie) tego nicku używam, i nie mam problemu już czy jest zajęty, bo zawsze trafiam, że jest wolny do użytkowania 

"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*

Ja M.J.[*] [/b]bardzo proste...M-Michael J-Jackson [*]-wirtualna świeczka pamięci...z ''świeczką'' dlatego ponieważ zarejestrowałam się po śmierci i byłam na tyle smutna,że nie umiałam wymyślić czegoś 'zabawniejszego' lub 'sympatyczniejszego'
na innym forum jestem również jako Oliwia. lub peace_;)
na innym forum jestem również jako Oliwia. lub peace_;)

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
- szarlotka92
Mój nick wziął się od autentycznego pseudonimu- rodzina i przyjaciele mówią na mnie Szarlotka(od imienia Karolina) i tak się przyjęło,że to mój nick na różnych forach (czasem nawet sama o sobie myślę jako o ,,Szarlotce"
).
A że zwykle ten nick był zajęty, dodałam rocznik 92 i tak pozostało.

A że zwykle ten nick był zajęty, dodałam rocznik 92 i tak pozostało.

He trapped me in his heart.
- bercia.bella
Wymyśliłam mój nick na potrzebę tego forum. W szkole nazywają mnie Bercia, a Bella dodała moja koleżanka , z którą zakładałam mój profil . Jednak gdybym miała więcej czasu miałabym inny nick, np. Sol Angelica. To postać z pewnej książki. 

<<Głos dostałem od Boga, ale to pozwoliliście żeby świat mnie usłyszał.>>
- bercia.bella
Mój nick? Zazwyczaj używam LilyJackson
no więc zaczynając pisać swój pierwszy fick, probowalam znaleźć jakiś angielski/amerykański odpowiednik mojego imienia.... nic nie znalazłam ale jakoś wymyśliłam, że może być Lily... no więc była Lily... no i idąc dalej tym tropem... dolożyłam tylko ważne nazwisko ;)
Tutaj też chciałam sie zalogowac pod tym nickiem- jednak to ważne nazwisko jest zakazane ;) w loginach.. więc musiałam coś wymyślic...
Akurat słuchalam Dirty Diany... no i tak się złożyło w całośc :P oto i ja- DirtyLily :)
no więc zaczynając pisać swój pierwszy fick, probowalam znaleźć jakiś angielski/amerykański odpowiednik mojego imienia.... nic nie znalazłam ale jakoś wymyśliłam, że może być Lily... no więc była Lily... no i idąc dalej tym tropem... dolożyłam tylko ważne nazwisko ;)
Tutaj też chciałam sie zalogowac pod tym nickiem- jednak to ważne nazwisko jest zakazane ;) w loginach.. więc musiałam coś wymyślic...
Akurat słuchalam Dirty Diany... no i tak się złożyło w całośc :P oto i ja- DirtyLily :)

- La_Pantera_Rosa