Tańczący na krześle
Tańczący na krześle
Michael "Tańczący na krześle" Jackson.
http://www.youtube.com/watch?v=x24FFvuh-Vk
A jeszcze lepszy występ "Tańczącego na krześle" to odpowiedni fragment teledysku "Blood On The Dance Floor".
http://www.youtube.com/watch?v=x24FFvuh-Vk
A jeszcze lepszy występ "Tańczącego na krześle" to odpowiedni fragment teledysku "Blood On The Dance Floor".

a to nie jest ten występ, kiedy miał coś z nogą? był taki moment.... coś mu sie stał( nie wiem czy to nie było wtedy, jak go ten pająk ukąsił), czytałam gdzies o tym , tylko nie bardzo pamiętam gdzie...
Pozdrawaim
Anitka
Pozdrawaim
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
To Jest Soul Train Awards z 1993 roku jedyny sceniczny wystep Remember The Time(oprócz przygotowań do Dangerous Tour).MJ siedzi na wózku inwalidzkim bo nabawił się kontuzji dokładnie skręcił NOge(czy coś takiego).
Ogólnie cały występ śmiesznie wygląda Bo MJ śpiewa z Play Backu i się gubił intensywnie zakrywając tważ ręką udając że się drapie po Nosie
[/i]
Ogólnie cały występ śmiesznie wygląda Bo MJ śpiewa z Play Backu i się gubił intensywnie zakrywając tważ ręką udając że się drapie po Nosie

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Oglądałem ten wystep kilka razy i nie wydaje mi się aby Michael się w nim gubił.On się po prostu dobrze bawił na tej scenie i samemu chciało mu sie śmiać z całego tego show.Mnie np tez to bawi.Ogólnie wystep byłby zajefajny gdyby michael nie był na krzesełeczku.Być może jestem mało spostrzegawczy ale nie wydaje mi sie że Michael zapomniałby tekstu.Perfekcjonista??nie to nie w jego stylu.To była po prostu dobra zabawa i tyle.Maro pisze:To Jest Soul Train Awards z 1993 roku jedyny sceniczny wystep Remember The Time(oprócz przygotowań do Dangerous Tour).MJ siedzi na wózku inwalidzkim bo nabawił się kontuzji dokładnie skręcił NOge(czy coś takiego).
Ogólnie cały występ śmiesznie wygląda Bo MJ śpiewa z Play Backu i się gubił intensywnie zakrywając tważ ręką udając że się drapie po Nosie[/i]