MJ Wrocław Dance Team?
- give_in_to_me
Dzieciaki kochanie, pomysł z wtorkiem do nadrobienia w porzo, tylko musicie się same zorganizować, ale to dla Was nie problem. Mamusia wyjeżdza we wtorek na wakacje. Boomboxa Oli już do wtorku zwrócę, by oddała koleżance, ale przyniosę Wam na sobotę płytę z Thrillerem, Drillem i Bidetem, jakbyście ewentualnie chciały jeszcze poskakać do tego. Naszej roboczej wersji Bad nie ma jeszcze na żadnej płycie, bo trza ją podgłośnić i basów jej dodać, więc sobie weźcie zwykłą MJ-ową płytę. No i musicie skołować Boomboxa, ale Ania i Ewelina coś wspominały, że mają.
Teraz widzimy się normalnie w sobotę? Mnie pasuje, nie wiem, jak Wam. Wpisujcie się, nie wiem, czy jest sens robić sobotę, jak będzie tylko 5 osób na przykład. Ale proszę się wpisywać, komu pasuje.
1.Kasia
Teraz widzimy się normalnie w sobotę? Mnie pasuje, nie wiem, jak Wam. Wpisujcie się, nie wiem, czy jest sens robić sobotę, jak będzie tylko 5 osób na przykład. Ale proszę się wpisywać, komu pasuje.
1.Kasia
- give_in_to_me
- LiberianGirl1989
Mnie jak najbardziej pasuje, mam wakacje i jestem panią swojego czasu.
Co do układu Bad.
Trzeba bedzię się zdecydować co robimy na drugie "When they say the sky's the limit...". W teledysku MJ wchodzi po schodach, ale my chyba nie bedziemy biegać po wyimaginowanych schodach? Proponuję w tym miejscu zrobić medley co to ciekawszych kroków z Bad- teledysku lub wersji koncertowej: czekam na sugestie.
Trzeba będzie też wymyślić wypełniacze na inne luki...
Wiem że teraz odbiegamy od pierwotnego założenia żeby wiernie odwzorować teledysk, ale w końcu nasze wystepy musza wyglądać efektywnie.
Kto będzie we wtorek na górce o 16.30?
1.Ja
2.MJowitek
Kto będzie Michaelem w Thrillerze? Weronika występuje?
Co do układu Bad.
Trzeba bedzię się zdecydować co robimy na drugie "When they say the sky's the limit...". W teledysku MJ wchodzi po schodach, ale my chyba nie bedziemy biegać po wyimaginowanych schodach? Proponuję w tym miejscu zrobić medley co to ciekawszych kroków z Bad- teledysku lub wersji koncertowej: czekam na sugestie.
Trzeba będzie też wymyślić wypełniacze na inne luki...
Wiem że teraz odbiegamy od pierwotnego założenia żeby wiernie odwzorować teledysk, ale w końcu nasze wystepy musza wyglądać efektywnie.
Kto będzie we wtorek na górce o 16.30?
1.Ja
2.MJowitek
Kto będzie Michaelem w Thrillerze? Weronika występuje?
- Wonder Woman