DL: Live in Copenhagen - History Tour 97'[2DVD](offline)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
martina

Post autor: martina »

Kurcze :(
Butterfly, ratuj..

W płytce dvd1 mam same błedy, sciagalam ja kilka razy juz i za kazdym razem to samo. Tylko vob pierwszy wzglednie dobrze dziala, a reszta juz nawet sie wypakowac nie chce, probowalam juz nawet na roznych kompach i roznymi programami do wypakowywania i nic, wciaz to samo.
Płytka dvd2 jest ok, chociaz mimo moich usilnych prob nie da sie jej odtworzyc na stacjonarnym odtwarzaczu :(

Proszę, czy byłaby mozliwosc zebys zaaploadowala to jeszcze raz, ale nie w postaci partów, tylko wszystkie pliki pojedynczo w takiej postaci w jakiej masz je na plytce juz, bardzo, bardzo Cię proszę.
Obrazek
Awatar użytkownika
butterfly26

Post autor: butterfly26 »

Jak obiecałam wrzucam linki do DVD1 bez spakowania. Całe DVD odtworzy Ci się jako jedna całość dopiero po nagraniu na płytę. Najlepiej odtwarza się przy pomocy Windows Media Playera.

VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO

VTS_01_1.VOB VTS_01_2.VOB VTS_01_3.VOB VTS_01_4.VOB VTS_01_5.VOB

Mam nadzieje że teraz już będzie o.k.
Ostatnio zmieniony wt, 25 sie 2009, 15:46 przez butterfly26, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
martina

Post autor: martina »

superowo :)
tylko brakuje plikow ifo (VIDEO_TS.IFO oraz VTS_01_0.IFO) zamiast nich są dwa razy pliki BUP
Obrazek
Awatar użytkownika
butterfly26

Post autor: butterfly26 »

Tak właśnie zauważyłam ale ja załadowałam najpierw .Bup i później .ifo ale one załadowały sie jakby pod jednym linkiem. Próbowałam załadować je juz kilkakrotnie i dalej to samo. Chyba będę musiała spróbować załadować te mniejsze pliczki na rapidshare bo innego wyjścia nie widze.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

poproszę o odświeżenie

DVD 2
VTS_01_2.VOB
VTS_01_3.VOB
wyskakuje błąd
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
ODPOWIEDZ