wiśnia1994 pisze:Kurcze. Bo nie wiem jak ich przekonać!
Mam taki sam problem + jestem 2 lata młodsza .
Ja się niestety już pogodziłam z tym, że na MJowisko pojadę sobie najwcześniej za 2/3 lata
To obie musimy to chyba jakoś ścierpieć , chyba , że moja dobra średnia przekona rodziców , że jestem odpowiedzialna. Ok , a tak na serio to nie liczę na to , że pojadę na MJ-owisko w tym roku.Może dlatego da się wymyślić coś w Elblągu.
P.S. Sorry za bezsensowność mojej wypowiedzi , ale nie jestem dzisiaj zdolna pisać arcydzieł kulturalnych.
P.S.2 Jeśli jest ktoś skłonny do powymieniania ciekawych opini na temat miasta,ludzi,życia,muzyki itp. proszę pisać na mój adres e-mail.Zapraszam .
Sorry za off top.
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson
Niedawno przechodziłam obok fontanny i jakaś dziewczyna puściła jakąś znaną piosenkę na początku myslałm że to nie Michael ale okazało się że to Come Together może to ktoś z was.
Na pewno nie ja .
Może w końcu się zbieżemy i coś zorganiujemy?
A Mnie nie będzie na MJ-owisku, bo jadę na.... wycieczkę integracyjną(obowiązkową! ) ze szkoły.
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson