MJOWISKO 2010
- Dama Kameliowa
- La_Pantera_Rosa
uspokoiła mnie ta wiadomość, po zeszłorocznych deklaracjach, jak i po tej dotychczasowej ciszy w temacie zlotu..
teraz mogę ze spokojem udać się na wakacje, dziękuję. ;)
co prawda krótkie, bo jak dla mnie jedynie do północy,
ale chociaż jeszcze wtedy ze "sto lat" zamiast białych róż.
mimo wszystko muszę to znów powtórzyć.
do zobaczenia w sierpniu, mail wysłany.
teraz mogę ze spokojem udać się na wakacje, dziękuję. ;)
miło to wspominam. pierwszy kontakt z fanami, pierwsze mjowisko.tancerz pisze:Jakby ktoś nie był nigdy w Łódzkim Heliosie , zdjęcia z MJowiska 2008
co prawda krótkie, bo jak dla mnie jedynie do północy,
ale chociaż jeszcze wtedy ze "sto lat" zamiast białych róż.
mimo wszystko muszę to znów powtórzyć.
do zobaczenia w sierpniu, mail wysłany.

- Dama Kameliowa
A czy ktoś z dolnego śląska się może wybiera, najlepiej samochodem ?? chętnie bym się zabrał ....

Ostatnio zmieniony czw, 29 lip 2010, 14:55 przez Abe, łącznie zmieniany 1 raz.
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Ujku, na dzień dzisiejszy muszę niestety dołączyć do Twojego stanu niebytu na MJowisku 2010.Mandey pisze:w tym roku mnie nie będzie na zlocie.

Powód - względy czysto finansowe,gdzie każdy grosz się liczy,którego na dzień dzisiejszy... nie mam.

Zmieni się to tylko wtedy,gdy dostanę pracę,o ile ją w tym czasie dostanę,bez tego lipa.

Bawcie się dobrze.

Widzę że kryzys finansowy w tym roku nie odpuszcza...
Dla mnie data mjowiska to jak święto Niepodległości
innymi słowy:stały punkt sierpnia i choćby srało i grzmiało....musze tam być-najwyżej przejdę na dietę mleczno-ryżową
Tak na marginesie-nie pamiętam który to mój zlot.
Ale Poznań da czadu....
Dla mnie data mjowiska to jak święto Niepodległości

innymi słowy:stały punkt sierpnia i choćby srało i grzmiało....musze tam być-najwyżej przejdę na dietę mleczno-ryżową

Tak na marginesie-nie pamiętam który to mój zlot.
Ale Poznań da czadu....

Wprawdzie na imprezę wbiję z ekipą krakowską ( jeśli nie rozwalą InterRegioJeanny100 pisze:Ale Poznań da czadu....

There's a place in your heart
And I know that it is love
Moja droga Poznaniaków nie da się nie zauważyć na zlocie o czym można było się przekonać na zeszłorocznym MJowisku i imprezie w Bydgoszczy
Kasza Gryczana?Dziękuję za radę na pewno skorzystam.Zakupy w Stonce to moja specjalność.
Mam nadzieję moja droga że nas wyczaisz i że wogóle poznam większość ludzi na zlocie a nie jak co roku ma to miejsce będę otwierać papę do poznaniaków a jak wrócę to przeczytam że wszyscy żałują że kogoś tam nie poznali czy nie pogadali i w przyszłym roku na pewno to się zmieni.
P.S.Mam nadzieję że wreszcie w tym roku uda mi się zauważyć kto to majkelzawszespoko bo to jedyna sławna osoba której nie widziałam na oczy

Kasza Gryczana?Dziękuję za radę na pewno skorzystam.Zakupy w Stonce to moja specjalność.
Mam nadzieję moja droga że nas wyczaisz i że wogóle poznam większość ludzi na zlocie a nie jak co roku ma to miejsce będę otwierać papę do poznaniaków a jak wrócę to przeczytam że wszyscy żałują że kogoś tam nie poznali czy nie pogadali i w przyszłym roku na pewno to się zmieni.

P.S.Mam nadzieję że wreszcie w tym roku uda mi się zauważyć kto to majkelzawszespoko bo to jedyna sławna osoba której nie widziałam na oczy

- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Ja niestety makijaży nie zrobię.:Pakaagnes pisze:Ernaś, ja też mam kryzys, ale chcę przyjechać
Tylko widzisz tu nie jest kwestia tego,że jak zdobędę kasę to jadę, mam na karku pierwszą ratę za kredyt mieszkaniowy i jak ją zapłacę będę jeszcze na minusie,bo już się muszę zadłużyć,chyba,że dostanę pracę do tego czasu to wszystko się zmieni.
W każdym bądź razie każdy grosz się liczy,niestety.

Ekipa łódzka też może się już zapowiedzieć :) Mail wysłany (dzięki Aguś :* )
A gdyby ktoś nie widział lub chciał sobie przypomnieć, jak było na zeszłorocznym MJowisku to proszę:
Reportaż: http://www.youtube.com/watch?v=lrFxBM4iKMk
Man in the Mirror: http://www.youtube.com/watch?v=93vKrr_PqwI
Przemowa Kasi i Kingi: http://www.youtube.com/watch?v=gMUj5CrwNaI
Hubert i Human Nature: http://www.youtube.com/watch?v=pxjb74hr7Ow
Już nie mogę się doczekać :)