Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- majkelzawszespoko
- Agnieszkaaaaa
hymmm...to sie nazywa regula przekory...z tym omc, a wlasciwie z tym ucieraniem nosa. :)
Ok,to mamy jeszcze ze trzy kawaleczki, ktore nie zasluguja na zlota maline ;p
Z pewnoscia do takich nalezy Why, bo lubie te przewrotne, trywialne pytania zadawane w tym tekscie. I filozofowie, i teolodzy, i ateisci, i ekonomisci, i politolodzy, i naukowcy, i rolnicy, i...bezrobotni...i maloletni...i pelnoletni...lamia sobie glowe nad roznymi problemami, ktore w sercu i w umysle siedza az do utraty swiadomosci... to sobie wymyslilam argument
Ok,to mamy jeszcze ze trzy kawaleczki, ktore nie zasluguja na zlota maline ;p
Z pewnoscia do takich nalezy Why, bo lubie te przewrotne, trywialne pytania zadawane w tym tekscie. I filozofowie, i teolodzy, i ateisci, i ekonomisci, i politolodzy, i naukowcy, i rolnicy, i...bezrobotni...i maloletni...i pelnoletni...lamia sobie glowe nad roznymi problemami, ktore w sercu i w umysle siedza az do utraty swiadomosci... to sobie wymyslilam argument
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- SuperFlyB.
I tak odpadnie co innego, a ja sobie rzucę głosem w całkiem innym kierunku.
Niech będzie, że to wszystko przez te smyki na początku, fajne harmonie w refrenie i taki smętno-nostalgiczno-pościelowy nastrój całości.
A o tym, że co poniektórzy góry nie wyciągają albo że sobie dali strzelić sesję w skarpetkach i porwanym gieźle to można chwilowo nie pamiętać
Niech więc będzie głos na "Why" - bo za oknem pada deszcz, zaparzyłam sobie kubek owocowej herbaty, a ten song fajnie komponuje się z tym wszystkim.
Niech będzie, że to wszystko przez te smyki na początku, fajne harmonie w refrenie i taki smętno-nostalgiczno-pościelowy nastrój całości.
A o tym, że co poniektórzy góry nie wyciągają albo że sobie dali strzelić sesję w skarpetkach i porwanym gieźle to można chwilowo nie pamiętać
Niech więc będzie głos na "Why" - bo za oknem pada deszcz, zaparzyłam sobie kubek owocowej herbaty, a ten song fajnie komponuje się z tym wszystkim.
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
Wiem. W końcu Żuczek i Jagienka to trochę jak... rodzeństwo, choć nie z jednego miotu ;) Miałam na myśli także te żuczkowe-pędraki ;)M.Dż.* pisze:Tatą jest Muminek, a nie Żuczek
Żeby nie było OT - powiem tylko: głosuję na pędraki Tita przy wsparciu wujka Michaela , co jasno wskazuje na WHY :]
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
t
No cóż. Najsłabszym utworem, wychodzi, zostanie Trouble. Szkoda, bo ten kawałek ma w sobie żart, puszczenie oka (posłuchajcie klawiszy w tym kawałku- ja od razu się uśmiecham i się do nich gibam). Albo We Be Ballin', które ma w sobie żądło. Odpadnie teraz kawałek, który jest kompletnie nijaki, jeden z miliona innych pospolitych r'n'b-polo podobnych, których było pełno na liście Billboardu w połowie lat 90-tych. I do tego kawałek bardzo serio, a w tym serio jest pustka, bo nie ma tu treści. Nie ma żadnej energii, o którą można się zahaczyć. Kawałek pokazujący, że Michael był chwilami smutnym człowiekiem, któremu przybyło wiele lat i że były dni, kiedy mu się już coraz mniej chciało. To był tani chwyt, sequel słabego You Are Not Alone z zamysłem, by powtórzyć ten sam sukces.
OMC jest tym samym, czym jest płyta, którą ten singiel anonsował. Michael chciał dać byle co, by pokazać, gdzie ma $ony... Dokładnie tam.
Szkoda. No chyba że podniosą się inne głosy, że mjówkom się chce. Czas do 22-iej.
OMC jest tym samym, czym jest płyta, którą ten singiel anonsował. Michael chciał dać byle co, by pokazać, gdzie ma $ony... Dokładnie tam.
Szkoda. No chyba że podniosą się inne głosy, że mjówkom się chce. Czas do 22-iej.
Ostatnio zmieniony śr, 28 lip 2010, 11:50 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you