W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hejo
Jestem Ada. Mieszkam w Wejherowie i mam 13 lat.
Tak dla łatwiejszego odnalezienia znajomych: jestem na innym forum o Michaelu pod nickiem Peace. ;D
Co do zainteresowań... Jeżdżę konno, nałogowo słucham muzyki (Michael i 30 Seconds to Mars), ulubiony serial to rzecz jasna Dr. House ;D
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Ada, moja mucho dance xd!! Witaj mój najdroższy i najukochańszy wariacie :*:*:*:*:* !! Baw się tutaj dobrze i naucz swoje konie dancować jak nasza mucha xd.
Masz przy okazji pozdrowienia od Zdzisia xd.
A dokładniej chodzi o Japoński oryginał,czy Amerykański remake?
Japoński oryginał.
Oglądam właściwie tylko japońskie horrory i ogólnie interesuję się Japonią. : ))
Denerwuje mnie jak ktoś myśli, że te amerykańskie to oryginały.
Japoński oryginał.
Oglądam właściwie tylko japońskie horrory i ogólnie interesuję się Japonią. : ))
No to witaj w klubie!
A uczysz się Japońskiego,bo ja tak.
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson
nikawero pisze:Więc,Konichiwa.
Cześć!
Japoński oryginał.
No to witaj w klubie!
A uczysz się Japońskiego,bo ja tak.
Uczyłam się ; ) Prywatnie, samiutka w moim małym pokoiku xD
Ale przestałam. Za dużo miałam nauki, nie miałam czasu na dodatkową naukę japońskiego. Ale na pewno jeszcze to kontynuuję : ))