tony308 pisze:Hej. Ja szukam szukam i nie moge znaleźć pewnego obrazka. Kiedys zauważyłem taka fajną grafikę, gdzie narysowane były takie małe Michaeliki każdy w innym stroju do każdej piosenki jakby. Były to takie sygnaturki, czy wiecie o co mi chodzi?
słyszałam, że jesteś lokalną geniuszką na tym forum w sprawach grafiki... Otóż mam nietypowe zamówienie... Czy byłabyś s stanie zrobić Shakirę i Michaela na jednej sygnie? Oczywiście gdy wyrazisz zgodę wtedy podrzucę Ci pare obrazków Shaki... bo jeśli chodzi o Michaela myślę, że nie będzie problemu
Teraz będę miała trochę więcej czasu (mam nadzieję ;) to zrobię kilka sygnaturek ...
Póki co mam zamówienia od kasiash, Shakira i DirtyLily
I dziękuje Sylfja, cieszę się, że podobają się wam moje prace ;D
wysłałam na PV propozycje jeśli chodzi o Shakirę :) Jeśli chodzi o Michaela
to zdaje się na Ciebie ale najlepiej a okresu BAD albo wczesnego okresu DANGEROUS
Ja jeszcze złożyłabym zamówienie , gdydybyś była skłonna poświęcić mu kilka letnich chwil, byłabym niezmiernie wdzięczna.
Chodzi Mi o Sygnaturkę i Avatar z Michaelem z "Come Thogever" , "Bad" i "Thrillera".
Z góry dziękuję.
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson
Jeeeeeju, ile zamówień :)
Muszę w końcu usiąść do tego Photoshopa i się za nie zabrać. Szczerze mówiąc to mi się nie za bardzo chce, ale postaram się dziś zrobić chociaż jedną...
kasiash pisze:jej :D
genialna grafika, podziwiam cie ;o
moge liczyc na jakas sygnaturke i avatar jak znajdziesz czas ? <3
najlepiej z teledysku Scream ^^
Wiem, że tempo mojej pracy nie powala, ale w wakacje spędzanie godzin przed monitorem nie jest aż tak zachęcające ;p
W każdym razie mam nadzieję, że nie wyszłam z wprawy