Przeczytałam tutaj na forum, że jakaś dziewczyna weszła do Michaela na scene, ale na schodkach zgubiła klapki. Kiedy Michael to zobaczył, podniósł jeden klapek i później założył tej dziewczynie na stopę. Czy ma ktoś z Was może nagranie z tego wydarzenia?
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Wiecie co juz tyle rzeczy wiem o nim a najprostszej nie wiem. Jaka byla jego ulubiona liczba.
Mi sie kojarzy 7 ale na 100% nie wiem czy dobrze to pamiętam.
A ja mam pytanie dotyczące dzieci na koncertach podczas Heal the world. To były dzieci z publiczności czy mali "aktorzy", którzy uczestniczyli w trasie? Na HIStory to była raczej publicznośc, ale jak to było na Dangerous tour? Bo ostatnio oglądałam jakiś koncert i tak mi jakoś nie podpasowało, ze to zwykła publiczność ;D
Z tego co mi wiadomo, to były dzieci z domów dziecka w danym mieście, w którym był koncert. Wybierane i przygotowywane do tego wystąpienia na próbie przed koncertem. Czy ktoś ma inne informacje na ten temat?
There's a place in your heart
And I know that it is love
Maria pisze:Wybierane i przygotowywane do tego wystąpienia na próbie przed koncertem.
Może i głupie pytanie, ale- czy były jakieś próby przed koncertem? Kiedy niby Michael miałby je robić? I zawsze w każdym mieście miał próbę? Zawsze myślałam, że przyjeżdzał, rozkładali mu to i on od razu wychodził na scene ;)