Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Wow! Reprezentacja Poznania w tym roku będzie liczna, super! Już nie mogę się doczekać :)
Jeanny100 pisze:Oczywiście że jedymy baną wszyscy tak jak w zeszłym roku.No może natpoznań dołączy Nenenene
Tym razem jadę pociągiem, zdecydowanie :D

Jacku, miło Cię "słyszeć"! Super, że jedziesz! Szkoda, że Twoja żona nie będzie się w tym roku bawiła z nami, pozdrów ją serdecznie!
jacek31

Post autor: jacek31 »

Jacku, miło Cię "słyszeć"! Super, że jedziesz! Szkoda, że Twoja żona nie będzie się w tym roku bawiła z nami, pozdrów ją serdecznie!
[/quote]

Bardzo chciałbym pojechać zwłaszcza, że w zeszłym roku Poznań dał niezłego czadu i było super. Pozdrowienia
Jacek31
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Kochani, a powiedzcie mi mniej więcej jaką to baną dokładnie planujecie dobić do Łodzi, bo jeśli będzie mi pasowało, to może bym wtedy dołączyła, jeśli przygarniecie oczywiście :nerwy:

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Wydaje mi sie że co najmniej dycha pojedzie :d Mam nadzieje na więcej! Ja sama zabiore byc może 2 osoby no i przeciez Poznan jest godnie obdarzony gronem fanow :D

Maria!:) Im nas więcej tym lepiej!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Droga Mario każdego fana bardzo chętnie przygarniemy.Jeżeli chodzi o banę to jeszcze nic nie wiadomo ponieważ nikt z nas nie sprawdzał jak tam dojechać.W zeszłym roku jechaliśmy około godziny 10.00 pociągiem osobowym i wyszło bardzo taniutko i fajniutko. ;-)

Jak tylko Kinga zamieści dokładny plan rozpoczęcia imprezy wtedy w naszym wątku będziemy się dogadywać jak jechać żebyśmy wszyscy uderzali tam razem ;-)
Obrazek

To cieszę się niezmiernie, że zaadoptujecie jedną małą kobietkę :-)
Ja właśnie tak wstępnie patrzyłam na rozkład jazdy pociągów itp. tylko nic mi po tym, ponieważ i tak nie znam Łodzi. Na miejscu gdzieś trzeba będzie zgarnąć Moni z ekipą krakowską, coby nie zbłąkały się za bardzo.
Czyli czekamy cierpliwie na dalsze info od Kingi.

Jeszcze jedno pytanko: czyli jechalibyśmy osobówką relacji Poznań - Łódź Kaliska? ( bo chyba innego nie ma)

Awatar użytkownika
Jeanny100

Jechalibyśmy dokładnie tą relacją o której wspominasz Mario.Będzie nam niezmiernie miło poznać kolejną fankę która pozna nas z kolejnymi fanami.Z krakowa to pewnie część tamtego denstimu przyjedzie?Napisz że tak bo na naszych poznańskich denstimowców mam ostatnio alergie ;-)
Obrazek

Jeanny100 pisze:Napisz że tak
ta, tak, tak :mj:

Ooo jeśli jechalibyśmy do Łodzi Kaliskiej, to ja prawdopodobnie dosiadłabym się trochę za Poznaniem - na stacji Środa Wlkp. ale to jeszcze się zobaczy :-)
Jeanny100 pisze:bo na naszych poznańskich denstimowców mam ostatnio alergie
to trza na odczulanie iść :smiech:

Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Jeanny100 pisze:Z krakowa to pewnie część tamtego denstimu przyjedzie
denstim i nie tylko - zbieramy owieczki i jedziemy wesołym pociągiem :) nie wiem kto będzie pierwszy my czy Wy (my planowo cos ok 14 zawitamy już na ziemi obiecanej) a może połaczymy siły na peronie już i urządzimy sobie komitet powitalny - Cracow and Poznań together :) będzie głośno i radośnie :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

i drilla na peronie!!!!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Maria

Moni, kochanie będziesz musiała mnie nauczyć, bo ja do tej pory nie tańcząca przecież HAHAHAH

Weronika, the drill - byłby szok na peronie haha, kurna ale dopracować to, to nie lada wyczyn.

weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

ja mówię serio :smiech:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

haha jak na peronie to nawet ja zatańcze xD

fajnie by było aki spontan, wychodzimy z dworca tanecznym krokiem a wiara--> :podejrzliwy:

hiehie xDD
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Drodzy Przyjaciele

Na 99,9% nie jadę na zlot.00,1% zostawię sobie na cień nadziei że może wydarzy się cód i uda mi się skołować środki.....

Jestem spłukana jak kibel komunalny-masakra-firma windykacyjna w końcu wpadła na mój trop :smiech:

A myślałam że zajmie im to więcej czasu....:-p
Obrazek

Post autor: Monika75 »

Witam ! mam pytanie: czy w Łodzi zostajecie gdzies tam na noc?? czy po imprezie w nocy wracacie do domu i czy juz wiadomo o ktorej wyjazd z Poznania?
ODPOWIEDZ