Kochani, a powiedzcie mi mniej więcej jaką to baną dokładnie planujecie dobić do Łodzi, bo jeśli będzie mi pasowało, to może bym wtedy dołączyła, jeśli przygarniecie oczywiście
There's a place in your heart
And I know that it is love
Wydaje mi sie że co najmniej dycha pojedzie :d Mam nadzieje na więcej! Ja sama zabiore byc może 2 osoby no i przeciez Poznan jest godnie obdarzony gronem fanow :D
Droga Mario każdego fana bardzo chętnie przygarniemy.Jeżeli chodzi o banę to jeszcze nic nie wiadomo ponieważ nikt z nas nie sprawdzał jak tam dojechać.W zeszłym roku jechaliśmy około godziny 10.00 pociągiem osobowym i wyszło bardzo taniutko i fajniutko.
Jak tylko Kinga zamieści dokładny plan rozpoczęcia imprezy wtedy w naszym wątku będziemy się dogadywać jak jechać żebyśmy wszyscy uderzali tam razem
Ja właśnie tak wstępnie patrzyłam na rozkład jazdy pociągów itp. tylko nic mi po tym, ponieważ i tak nie znam Łodzi. Na miejscu gdzieś trzeba będzie zgarnąć Moni z ekipą krakowską, coby nie zbłąkały się za bardzo.
Czyli czekamy cierpliwie na dalsze info od Kingi.
Jeszcze jedno pytanko: czyli jechalibyśmy osobówką relacji Poznań - Łódź Kaliska? ( bo chyba innego nie ma)
There's a place in your heart
And I know that it is love
Jechalibyśmy dokładnie tą relacją o której wspominasz Mario.Będzie nam niezmiernie miło poznać kolejną fankę która pozna nas z kolejnymi fanami.Z krakowa to pewnie część tamtego denstimu przyjedzie?Napisz że tak bo na naszych poznańskich denstimowców mam ostatnio alergie
denstim i nie tylko - zbieramy owieczki i jedziemy wesołym pociągiem :) nie wiem kto będzie pierwszy my czy Wy (my planowo cos ok 14 zawitamy już na ziemi obiecanej) a może połaczymy siły na peronie już i urządzimy sobie komitet powitalny - Cracow and Poznań together :) będzie głośno i radośnie :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.