W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć jestem Kinga.Pochodzę z takiej małej wiochy koło Radomia.Wasze forum śledzę już od dawna ale dopiero wczoraj postanowiłam do was dołączyć. Mam nadzieje znaleźść tu zrozumienie mojego fanostwa którego niestety nie znajduje na codzień.Kiedy czytam tutaj że jesteście fanami od 15-20 lat to aż mi dech zapiera mam nadzieje że kiedyś też tego doczekam.Ja dopiero zaczynam jestem fanem od zaledwie roku.To teraz coś o moich hobby .Uwielbiam hodować roślinki ,kwiatki,drzewa,warzywa wszystko.Lubie też muzyke Boba Marleya i mam tez małą myszke ma na imię Marian, jest prześliczny. Ale się rozpisałam.Witam wszystkich!
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Witam Cię ciepluchno. Podoba mi się Twój nick, kojarzy mi się z portugalskim supermarketem Pingo (czyt. pingu) Doce xD
A jak coś mi się koajrzy z Portugalią = kojarzy mi się bardzo bardzo pozytywnie xD
Tym serdeczniej Cię witam
A, i w ogóle nosisz 1 z moich 2 ulubionych imion, lol.