Tak tu sobie patrzę, patrzę, śledzę i sobie myślę, że powinniśmy ustalić jeden układ. Padły trzy propozycje- Beat it, Drill, Thriller. Naprawdę nie ma sensu próbować tańczyć kilku rzeczy, nie sądzę, by to wyszło. Lepiej, by wszyscy razem zatańczyli jeden taniec, ale porządnie. Jeśli się zdecydujemy na jeden układ, to będzie można wrzucić do tego wątku już oficjalni filmiki instruktażowe dla osób, które nie umieją, umieją trochę albo chcą sobie powtórzyć i będzie jedna wykładnia wg której wszyscy mają robić, żeby to sie nie rozjechało. Jak będziemy tak debatować w nieskończoność, co tańczymy, to się w końcu okaże, że ta debata się przeciągnie do końca sierpnia i w praktyce nie zatańczymy nic.
Ja optuję za Thrillerem i za tym by każdy zainteresowany się do końca tygodnia wpisał, za czym jest i jak się już zdecydujemy, nauczymy, itd. to nawet będziemy mogli zaprosić te wszystkie TVN-y, TVP-info i inne takie i nie będzie żadnej poruty, tylko im damy popalić :)
give_in_to_me pisze:będzie można wrzucić do tego wątku już oficjalni filmiki instruktażowe dla osób, które nie umieją, umieją trochę albo chcą sobie powtórzyć i będzie jedna wykładnia wg której wszyscy mają robić, żeby to sie nie rozjechało.
Myślę, że Beat it z wejściem gangów i walką byłoby równie efektowne jak Thriller czy The drill, a zgadzam się z opinią, że najłatwiej będzie nam się zsynchronizować właśnie w tym układzie, dlatego wybieram Beat it !
Mimo to jestem przekonana, że cokolwiek będziemy tańczyć, zrobi ogromne wrażenie i wszyscy będą się świetnie bawić. Może nawet zarazimy kogoś miłością do naszego Michaelka. Jedno jest pewne, nie pozwolimy światu zapomnieć o MJu !
La_Pantera_Rosa no co Ty ja nic nie potrafię z tych rzeczy :P za dużo sobie o mnie myślicie, ja nie znam choreografii ja zawsze improwizuje ale tak na serio to drill jest najtrudniejszy ;/ wiem.
Thriller.
I to od początku, łącznie ze wstawaniem z ziemi kiedy przemawia Vincent.
Każdy się może uczyć od kogo chce, ale za jedyną słuszna wersję uważam tą z teledysku. Teledysk ma każdy.
Beat It jest najprostszy ale już widzę jak ustalamy jak przebiega wojna gangów i kto się bije, to ma efekt kiedy się z tego zrobi spektakl a tak to trochę nudnawe jest.