Co ciekawego z Michaelem w Warszawie?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
megi1013

Co ciekawego z Michaelem w Warszawie?

Post autor: megi1013 »

Nie wiedziałam za bardzo w jakim dziale się o to zapytać, jak coś to proszę przenieść ;-)

A więc tak, w połowie lipca wyjeżdżam na parę dni do Warszawy i chciała bym zobaczyć coś związanego z Michael'em.
Proszę pisać wszystko co wiecie na ten temat ( jeśli się da, to gdzie to się znajduję ).
Gdzieś słyszałam, że jest tam sklep z gadżetami z MJ, jak ktoś wie na jakiej ul. dokładnie się znajduje to proszę o info.
japrosic
Obrazek
Damko69

Post autor: Damko69 »

bylam ostatnio w Warszawie i jedyna rzecz jaką widzialam związana z Michaelem to hotel Mariott ^^ ;-) jest on na alejach jerozolimskich : ))
soulsation

Post autor: soulsation »

W Arkadii na przeciwko carrefura jest sklepik wolnostojący z gazetami o MJ.Torby ,koszulki ,Opaski ,chusty .W emikach masz zegarki z MJ,kubki ,podgrzewacze ,podkladki pod myszki i pod szklanki .są zeszty z MJ i magnezy na lodówke ,no i plakaty,w podziemiach koło hotelu mariot jest sklep gdzie jest ok 10 rodzaów kubków z Mj ,po 14,90:D
Warto zwiedzić Marriot i Bemowo :) Na bemowie jest lotnisko gdzie MJ dal koncert i amfiteatr jego imieniem:)
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
megi1013

Ooo soulsation dzięki za info o tych sklepikach :lal: Trza będzie wziąć całą gotówkę jaką się ma :dance: A ta Arkada jest na ul. Solec 81b?
A jest gdzieś może jakaś aleja gwiazd? ( a w niej gwiazda Michaela ) :)
Obrazek
soulsation

Post autor: soulsation »

soulsation pisze:W Arkadii na przeciwko carrefura jest sklepik wolnostojący z gazetami o MJ.Torby ,koszulki ,Opaski ,chusty .
tO JEST SKLEPIK WOLNOSTOJĄCY -TAKI STEND .coś w stylu Pan który sprzedaje wate cukrową w cyrku :)
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
megi1013

Dzięki. A jest coś jeszcze co można zobaczyć oprócz Mariottu i Bemowa?
Obrazek
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

megi1013 pisze:Dzięki. A jest coś jeszcze co można zobaczyć oprócz Mariottu i Bemowa?
Łazienki Królewskie po których również przechadzał się Michael.
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
olinek12

Post autor: olinek12 »

A czy ktoś z Was miał okazje być w hotelu Marriott i wejść do apartamentu, w którym podczas swojego pobytu w Polsce mieszkał MJ? Ja w najbliższym czasie będę w Warszawie i mam zamiar wpaść do Marriotta, ale nie wiem czy będę miała szanse dostać się do apartamentu :-/
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

olinek12 ja byłem w 1999r. i bez problemów wszedłem akurat sprzątaczka sprzątała i wszedłem na chwilkę ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
olinek12

Post autor: olinek12 »

Mjpolsat pisze:olinek12 ja byłem w 1999r. i bez problemów wszedłem akurat sprzątaczka sprzątała i wszedłem na chwilkę
Wielkie dzięki za odpowiedź :)
Mnie się cały czas marzy, żeby sobie zrobić na pamiątkę zdjęcie z poduszką, na której spał MJ. :smiech: Super, że do tej pory mają ją w Marriocie

-> temat posprzątany 2 września 2010.
mav.
ODPOWIEDZ