Co ciekawego z Michaelem w Warszawie?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Co ciekawego z Michaelem w Warszawie?
Nie wiedziałam za bardzo w jakim dziale się o to zapytać, jak coś to proszę przenieść
A więc tak, w połowie lipca wyjeżdżam na parę dni do Warszawy i chciała bym zobaczyć coś związanego z Michael'em.
Proszę pisać wszystko co wiecie na ten temat ( jeśli się da, to gdzie to się znajduję ).
Gdzieś słyszałam, że jest tam sklep z gadżetami z MJ, jak ktoś wie na jakiej ul. dokładnie się znajduje to proszę o info.
A więc tak, w połowie lipca wyjeżdżam na parę dni do Warszawy i chciała bym zobaczyć coś związanego z Michael'em.
Proszę pisać wszystko co wiecie na ten temat ( jeśli się da, to gdzie to się znajduję ).
Gdzieś słyszałam, że jest tam sklep z gadżetami z MJ, jak ktoś wie na jakiej ul. dokładnie się znajduje to proszę o info.
-
W Arkadii na przeciwko carrefura jest sklepik wolnostojący z gazetami o MJ.Torby ,koszulki ,Opaski ,chusty .W emikach masz zegarki z MJ,kubki ,podgrzewacze ,podkladki pod myszki i pod szklanki .są zeszty z MJ i magnezy na lodówke ,no i plakaty,w podziemiach koło hotelu mariot jest sklep gdzie jest ok 10 rodzaów kubków z Mj ,po 14,90:D
Warto zwiedzić Marriot i Bemowo :) Na bemowie jest lotnisko gdzie MJ dal koncert i amfiteatr jego imieniem:)
Warto zwiedzić Marriot i Bemowo :) Na bemowie jest lotnisko gdzie MJ dal koncert i amfiteatr jego imieniem:)
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Oh, for God's sake!!!
-
tO JEST SKLEPIK WOLNOSTOJĄCY -TAKI STEND .coś w stylu Pan który sprzedaje wate cukrową w cyrku :)soulsation pisze:W Arkadii na przeciwko carrefura jest sklepik wolnostojący z gazetami o MJ.Torby ,koszulki ,Opaski ,chusty .
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
Oh, for God's sake!!!
Oh, for God's sake!!!
Wielkie dzięki za odpowiedź :)Mjpolsat pisze:olinek12 ja byłem w 1999r. i bez problemów wszedłem akurat sprzątaczka sprzątała i wszedłem na chwilkę
Mnie się cały czas marzy, żeby sobie zrobić na pamiątkę zdjęcie z poduszką, na której spał MJ. Super, że do tej pory mają ją w Marriocie
-> temat posprzątany 2 września 2010.
mav.