Dla zapaleńców grafiki komputerowej przygotowałam coś extra !
Niedawno wpadłam na pomysł aby mój profil stał się swoistym kompendium wiedzy na temat grafiki komputerowej, ponieważ odkąd jestem w branży projektowej zgromadziłam ogromne zbiory wszystkiego co jest związane z grafiką- to wiedza na wagę złota, która była gromadzona przez ponad 10 lat! Teraz chcę dzielić się z Wami tym co posiadam, a jest tego sporo, uwierzcie :).
Na chomiczku grafik_com pojawią się niedługo: ebooki z podstawową wiedzą na temat grafiki, projektowania graficznego itd, materiały przydatne dla osób rozpoczynających przygodę z komputerowym projektowaniem jak i tych bardziej zaawansowanych grafików :).
Będą porady, darmowe lekcje, istocki i wiele wiele więcej. Zatem zapraszam zapaleńców grafiki komputerowej do mojego chomiczka. Miłego zdobywania wiedzy i chomikowania.
A to wszystko dla tych forumowiczów, którzy kierowali do mnie różnego rodzaju zapytania dotyczące projektów graficznych i ogólnie branży graficznej :)
Na moim profilu grafik_com
Dla zapaleńców grafiki komputerowej ;)
Zaglądajcie co jakiś czas. Polecajcie się nawzajem , dodajcie do zaprzyjaźnionych. Oprócz mnie oczywiście mnóstwo innych użytkowników posiada profil na chomiku :) - Znalazłam fanów MJ'a wsród nich
MJ fan
MJ fan
Jeśli ktoś z forum ma profil na chomiku, zapraszam do znajomych :)
Pozdrawiam serdecznie
Edyta