MJOWISKO 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Paulincia91

Post autor: Paulincia91 »

Podejrzewam, że ja również przyjadę, choć nie jestem pewna na 100% ;)
wszystko zależy od mojej pracy i zarobków ;d
Pozdrawiam ;)
Michael...:*<3
Awatar użytkownika
Julia94

Post autor: Julia94 »

Mail wysłany. :-)

Jadę samochodem, 2 miejsca wolne. Jakby ktoś z podkarpacia był zainteresowany, to niech napisze na gg - 7107127. ;-)
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Kurcze, jaka szkoda, że ja nie moge jechać. Ale kiedyś na pewno się pojawie. Ah... Konkurs tańca... :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

no ja niestety niepojawie sie na mjowisku w tym roku ale bede z Wami duchowo myslami;-)pozdr.i zycze miłej zabawy
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

czekamy na newsy..
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Kochani,

oto plan imprezy:

19.00 - poczęstunek w hallu kina na sam początek, by głód nie doskwierał ;-) [proponuję, by osoby bez biletów, a z rezerwacja pojawiły się wcześniej, by na spokojnie odebrać bilety] - hall kina
19.40 - powitanie szanownej MJówczej watahy - duża sala
20.00 - seans niespodzianka (będzie to dokument w wersji oryginalnej)
22.00 - ciepły poczęstunek w michaelowym stylu - hall kina
22.00 - 6.00 - zabawa do białego rana przy muzyce MJa (prowadzenie DJ Tobas), a w międzyczasie konkurs taneczny oraz rozstrzygnięcie konkursu na najciekawiej wykorzystany motyw białej róży!
00.00 - zwyczajowy tort i szampan! :)

Pamiętajcie proszę o przyborach szkolnych, zabawkach, książkach dla biednych dzieciaków. :)

W hallu kina przez całą noc otwarty będzie bar, w którym do kupienia będą napoje, słodycze oraz piwo.
Dla wszystkich gości przez cały czas trwania imprezy otwarta będzie duża sala kina, na której wyświetlane będą koncerty i teledyski Króla Popu.

Przypominam o konieczności potwierdzenia swojej obecności mailowo 26.08. lub poprzez zrealizowanie rezerwacji w kasie kina do tego dnia. Rezerwacje nie odebrane i nie potwierdzone zostaną wykasowane.

Bardzo również proszę o to, by maile z rezerwacjami zawierały imię i nazwisko - łatwiej będzie Wam odbierać rezerwacje :)

od poniedziałku szukajcie informacji w łódzkich mediach ;-)

Pozdrawiam i do zobaczenia!
siadeh_Matka_MJówka_Wszechmogąca_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

I'm Little Susie pisze:Dobrze, że pojawiły się jakieś info, bo już się martwić zaczynałam ;) W zeszłym roku nie byłam, bo miałam jeszcze obóz w tym terminie, więc koniecznie chciałam w tym roku to nadrobić :) Na 95% będę - tak jak u części z Was wszystko zależy od finansów - w te wakacje miałam mnóstwo wydatków, a przecież przede mną jeszcze początek roku szkolnego - mój i brata, więc wydatek x 2. No ale nic - będę kminić jak tylko będę mogła i zrobię wszystko, co w mojej mocy, żeby być i przeżyć z Wami wspaniały "pierwszy raz" na zlocie :D Trzymajcie kciuki, ładnie proszę :)

\/
Olka a spróbuj tylko nie przyjechać,to cie pogryze ehehehe :knuje: :wariat: :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

siadeh_ pisze:

Dla wszystkich gości przez cały czas trwania imprezy otwarta będzie duża sala kina, na której wyświetlane będą koncerty i teledyski Króla Popu.

To jest to ! ;) Plan wygląda świetnie ;) już nie mogę się doczekać ;) :dance: :mj: glupija
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

siadeh_ pisze:22.00 - 6.00 - zabawa do białego rana przy muzyce MJa (prowadzenie DJ Tobas), a w międzyczasie konkurs taneczny oraz rozstrzygnięcie konkursu na najciekawiej wykorzystany motyw białej róży!
00.00 - zwyczajowy tort i szampan! :)
Będzie konkurs na najciekawiej wykorzystany motyw białej róży...a co z marszem? Jest planowany? Bo skoro impreza jest od 19.00, to może marsz o 18.00. Chyba, że źle kombinuję :podejrzliwy:
siadeh_ pisze: Dla wszystkich gości przez cały czas trwania imprezy otwarta będzie duża sala kina, na której wyświetlane będą koncerty i teledyski Króla Popu.
Cudowny pomysł :hug:
1958 - forever...
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

to może marsz o 18.00. Chyba, że źle kombinuję
- ja nie widzę w planach żadnego przemarszu. Kinga by o tym zapewne napisała. a zeszłoroczny miał miejsce pewnie dlatego, że panował wszechobecny Michaelowy boom, w związku z czym cieszył się wszechogarniającym społeczeństwo zainteresowaniem? ;-)
(poprawcie mnie, jeżeli się mylę)

swoją drogą... przez te teledyski i klipy ciężko będzie wyjść z sali kinowej.... ;-) a potańczyć, czy też powygibać też by się przydało :dance:
Awatar użytkownika
missyou1

Post autor: missyou1 »

26 czerwca 2010 na Ogólnopolskim Zlocie Fanów MJ w Toruniu, nasza grupa na ulicy wzbudzała ogromne zainteresowanie. Ludzie zatrzymywali się i robili sobie z nami zdjęcia :mj: Nie było żadnej niezdrowej sensacji, nikt nie wytykał nas palcami, mimo, że w grupie są i 20- latki i 40-latki i rówieśnicy Michaela. Po to jesteśmy, żeby szerzyć jego przesłanie...

file:///D:/Miku%C5%9B%20II/Miku%C5%9BIII/lzaogloszeniewyroku.jpg

:muzyka: :muzyka: :muzyka: :mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Maharet pisze: - ja nie widzę w planach żadnego przemarszu. Kinga by o tym zapewne napisała. a zeszłoroczny miał miejsce pewnie dlatego, że panował wszechobecny Michaelowy boom, w związku z czym cieszył się wszechogarniającym społeczeństwo zainteresowaniem? ;-)
(poprawcie mnie, jeżeli się mylę)
Też tak pomyślałam...że Siadeh by coś o marszu wspomniała. Ale ten konkurs na najlepszy motyw z białą różą mnie zastanowił. Bo przecież to właśnie owa biała róża była symbolem marszu. Jak będzie, tak będzie.
A zeszłoroczny marsz, nie miał nic wspólnego z "boomem" na Michaela. Tylko z jego śmiercią. Marsz miał upamiętnić Michaela.
Maharet pisze: swoją drogą... przez te teledyski i klipy ciężko będzie wyjść z sali kinowej.... ;-) a potańczyć, czy też powygibać też by się przydało :dance:
No to racja :-) . Będzie trzeba się nieźle nagimnastykować, by szybko biegać między salą kinową a parkietem. By jak najwięcej chłonąć. I bardzo dobrze :mj:
1958 - forever...
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

buziaczek pisze:A zeszłoroczny marsz, nie miał nic wspólnego z "boomem" na Michaela. Tylko z jego śmiercią. Marsz miał upamiętnić Michaela.
No może źle się wyraziłam. Jednak coś tam wspólnego miał, bo boom narodził się na nowo po 25.
buziaczek pisze:Będzie trzeba się nieźle nagimnastykować, by szybko biegać między salą kinową a parkietem. By jak najwięcej chłonąć. I bardzo dobrze
Na premierze TII dało radę biegać sala-parkiet, to i teraz nie będzie problemu :dance:
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Hah wiecie zawsze mozemy się zoranizowac i przemarszować sobie ;) zobaczymy co siadeh_ na to ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Kochani,
przemarszu żadnego nie będzie , bo zeszłoroczny marsz miał byś niejako takim zamknięciem żałoby, był trochę, jak odprowadzenie MJa... nie chcę już rozpamiętywac odejścia Michaela w nieskonczoność zwłaszcza , ze MJ PT skupia również "beliversów" czyli tych, co to ze smiercią Króla sie nie pogodzili.
To ma byc czas zabawy. Okoliczności zeszłorocznego zlotu były zupłenie inne.
A motyw białej róży? To poniekąd taki symbol, kolejny z wielu MJowych akcentów na tym zlocie. Ciekawe ilu młodych fanów odkryje i te inne? ;-)

Pozdrawiam,
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Zablokowany