Dance team'owanie w Łodzi :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
anias

Post autor: anias »

Myślę, że propozycja tancerza- tańczymy trzy tańce, każdy tańczy co chce - to idealne rozwiązanie. W ten sposób wszyscy będą zadowoleni i efekt będzie większy. A co najważniejsze w końcu osiągniemy porozumienie i będziemy już mogli ćwiczyć nasze układy
:dance:
Pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
Eweline

Post autor: Eweline »

Ja też jestem za odtańczeniem trzech układów :mj: :mj: :mj: Będzie sprawiedliwie i ciekawie, pokażemy klasykę i coś nowego. A najważniejsze, że będziemy się przy tym świetnie bawić. Pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Właściwe rozwiązanie sprawy ;-)
Już nie mogę się doczekać! :mj: :mj: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Oki tylko może ustalmy wspólnie co z jakiej wersji tańczymy?
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Ja proponuję Thrillera w wersji Thrill the World : tutaj 2 z 40 części instruktażu (1 została wykasowana), gdzie dziewczyna po kolei wszystko tłumaczy (w ostatnich 2 częściach jest tańczony cały układ, więc jeśli ktoś chce sobie tylko przypomnieć to proponuję od razu przejść do tych części).

Jeśli chodzi o The Drill to Travis Payne- choreograf i tancerz Michaela nas nauczy.

Natomiast Beat It można się nauczyć od tego pana.

To tylko moja propozycja.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

tancerz pisze:Propozycja :

3 tańce każdy po kolei kto chce włącza się do tego co umie.... będzie ciekawie i każdy to co chce ;) to żadne zawody co kto tańczy, która choreografia wygra itd ;) To nasze MJowisko :):):) nasze święto :) dla każdego :)

Ja również od początku jestem za tą opcją, stąd złożyłam autografy pod wszystkimi trzema tytułami ;-) Każdy tańczy co chce i co umie- tak będzie najlepiej ;-)

Eta- świetne propozycje nenene
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Gusia_19

Eta pisze:Natomiast Beat It można się nauczyć od tego pana.
Moim zdaniem gość nie pokazuje do końca poprawnie tych kroków( fala i nie robi wymachu nogą) i nie wiem po co oni na drugi raz robią 4 kroki w tył. Można się z tego uczyć, ale zweryfikować z wersją z teledysku tak jak to poprawnie wygląda. Sorry ale to już chyba moje zboczenie to dążenie do idealizmu i robienie jak Michael :lal: Wybaczycie? :nerwy:
Awatar użytkownika
marioo

Post autor: marioo »

Ja osobiscie jestem za The Drill jesli bende to na pewno zatancze z wami do tego układu.
Awatar użytkownika
anias

Post autor: anias »

Ja bardzo bym chciała zatańczyć wersje teledyskowe Thrillera i Beat it. Można by co nieco podpatrzeć z filmików instruktażowych, co niewątpliwie jest bardzo pomocne, ale podstawą moim zdaniem powinien być taniec Michaela.
Jeżeli chodzi o The drill to ja również jestem za wersją Travisa.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

zawsze mozna podzielic sie na dwie grupy. Jak zabrzmi thriller to jedna z nich zatanczy wersje z teledysku a druga z nich wersje z TTW i po problemie:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Yy...Mam dziwne pytanie :hahaha:
Mianowicie, jaka jest różnica między wersją teledyskową Thrillera, a wersją Thrill The World? :nerwy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gusia_19

A no taka że Mike w teledysku robi parę ruchów inaczej i kroki mają inną kolejność, niż w TTW. TTW jest do całej piosenki, a w Thrillerze nie ma choreografii do całej piosenki tylko fragment. Jak oglądniesz dwie wersje dokładniej to zobaczysz różnicę ;-)
Awatar użytkownika
Gusia_19

EDIT: Ponawiam temat czy ktoś zdecydował na 100% z czego tańczymy "Thrillera" i "Beat it"?
Przepraszam za post pod postem.
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

A jaka wersje w końcu Beat it? Tą co podała Eta?
Obrazek
Awatar użytkownika
Gusia_19

Właśnie nie wiadomo, ja proponowałam z teledysku, bo ten filmik nie jest dobry moim zdaniem, ale jak widać zero odzewu większości ludzi co lepsze.
ODPOWIEDZ