Na trzecim zdjęci w pierwszym rzędzie wygląda jakby na prawym ( naszej prawej, jak się na ekran patrzy ) policzku jakaś pani Mu dała buziaka w policzek
I parę fotek:
Ostatnio zmieniony wt, 10 sie 2010, 9:58 przez megi1013, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy ta dziewczynka na ósmym zdjęciu od góry to Marielle Tourel? Jeśli tak, to jest to zdjęcie z Polski?Czy ona towarzyszyła Michaelowi też przy okazji innych koncertów?
Susie. pisze:Abe mogłabym prosić linka ze stroną, z której pochodzą te tapety ? Bo te idealnie pasują na mój duży ekran, a naprawdę ciężko takie znaleźć ; )
megi1013 pisze:Na trzecim zdjęci w pierwszym rzędzie wygląda jakby na prawym ( naszej prawej, jak się na ekran patrzy ) policzku jakaś pani Mu dała buziaka w policzek
szaranagajama pisze:Czy ta dziewczynka na ósmym zdjęciu od góry to Marielle Tourel? Jeśli tak, to jest to zdjęcie z Polski?Czy ona towarzyszyła Michaelowi też przy okazji innych koncertów?
Też mi sie wydaje, że to Marielle.
Jeśli tak, to może być to Warszawa, a może Paryż. Państwo Tourel i prof. Kwiatkowski zostali osobiście zaproszeni przez Michaela na koncert do Paryża.
megi1013 pisze:Na trzecim zdjęci w pierwszym rzędzie wygląda jakby na prawym ( naszej prawej, jak się na ekran patrzy ) policzku jakaś pani Mu dała buziaka w policzek
"...Moja gwiazda będzie mała, skromna, raczej niepozorna.
Ziemię zamieszkuje ponad pięć miliardów ludzi.
Każdy człowiek potrzebuje choćby skrawka nieba, swej szczęśliwej gwiazdy!" ~MJ
Prosiłabym o trochę wysiłku, jak na przykład wstawianie miniaturek zdjęć na forum, lub chociaż podpisywanie ich.
Z góry dziękuję.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.