Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.
Nie kojarzy wam się teraz z Rihanną? Albo z... Prince'm?
To było pierwsze, co mi przyszło do głowy.
A tak serio, to uważam, że nie wyszło jej to na dobre.
Korzystniej wyglądała w dłuższych włosach. Najbardziej podobały mi się te z lat 80.
Teraz poczekam, aż jej odrosną. Na razie chce mi się śmiać.
Słaby występ. Janet zaledwie przemaszerowała po scenie. Nie czepiam się już, że w Idolu wystąpiła, tam różni się już pojawiali.
Fryzura ok, ale wolałbym docenić coś innego. JDJ, wygląda na to, wciąż nie wie, jak wygrzebać się z artystycznego dołka, w który wpadła. Ja już nie czekam nawet, nagrała tyle fenomenalnych płyt, nie musi niczego więcej udowadniać. Jest legendą bez tego.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Na twitterze JDJ podziękowała fanom za jej występ w AI był numerem jeden na iTunes :) fajnie wyglądała ale to już nie te latka :( JJ powinna pomyśleć nad zmiana sposoby występowania bo nie ma już 26 lat :/ ale jednak fajnie by było pojechać na Jej koncert.
Later this year, Janet will publish her first book, providing an intimate look at her life and how she has dealt with issues of self-esteem. Janet will reveal aspects not known before about her uniquely successful career not only in music but in television and motion pictures.
źródło:janetjackson.com
edit:
Wikipedia podaje, że książka będzie miała tytuł True You.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Bardzo mi to poprawiło humor po majowym rozczarowaniu- po obejrzeniu występu dla American Idol... Chociaż RN w 90% leci z playbacku- moim zdaniem- to klasyczna choreografia nadal czaruje.
Rhythm Nation. Kocham. Kocham po stokroć, mówiąc iście salvadorskim językiem.
Pięknie jej to wyszło. Bardzo mi przykro z jej powodu... To znaczy no bo on jest Jego siostrą. I to musi ją boleć, tańczyć układ, który on uwielbiał. Nawet nie uśmiecha się. Wiem, że to przecież nie jej wina, ale brakuje mi jej takiej rozpromienionej.
Janet zagrała w filmie "For Colored Girls" http://forcoloredgirlsmovie.com/#/homeGallery
We wrześniu wchodzi do amerykańskich kin, a w Polsce? Nawet nie liczę, że to pokażą, ale jakby ktoś miał namiary na ten filmik (najlepiej w polskiej wersji językowej, albo chociaż z napisami) to dajcie.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...