Michaelowe konkursy Mandey'a
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Środa, 20 października, godzina 20:00
Kto chętny by wziąć udział w konkursie niech pilnuje tego tematu o porze, którą podałem. Przeglądając płyty w domu spostrzegłem, że mamy dwa egzemplarze pewnego DVD.
Pytanie będzie dotyczyć albumu Invincible i pojawi się tutaj. Kto pierwszy zapostuje z poprawną odpowiedzią otrzyma płytę. Po pojawieniu się poprawnej odpowiedzi zamknę temat i ogłoszę zwycięzce. Koszt przesyłki ja pokrywam. Powodzenia!

Kto chętny by wziąć udział w konkursie niech pilnuje tego tematu o porze, którą podałem. Przeglądając płyty w domu spostrzegłem, że mamy dwa egzemplarze pewnego DVD.
Pytanie będzie dotyczyć albumu Invincible i pojawi się tutaj. Kto pierwszy zapostuje z poprawną odpowiedzią otrzyma płytę. Po pojawieniu się poprawnej odpowiedzi zamknę temat i ogłoszę zwycięzce. Koszt przesyłki ja pokrywam. Powodzenia!

Akurat sprawe tej solówki zgłębiałem jakiś czas temu na necie więc pytanie było trafione.. A to ,że Michael krzyczy Slash wynika z tego ,że część wokalną nagrał przed nagraniem solówki a Michael podczas nagrywania myślał ,że to Slash zagra solówkę. Okazało się jednak ,że Slash jest zbyt zajęty nagrywaniem własnego albumu.. No i Michael ,żeby nie opóźnić premiery Invincible zatrudnił Michaela Thompsona. Zagadka wyjaśniona 

Niedziela, 24 października, godzina 20:00

Sponsor nagrody: Anialim

Sponsor nagrody: Anialim

Ojciec prowadący: MandeyPrzyjrzałam się swojej półce z płytami. Pomyślałam, że jeśli chcesz przeprowadzić kolejną rundę, w której zwł. młode forumowe dusze muszą się nieco wysilić w poszukiwaniu odp., mogę zasponsorować nagrodę, w postaci "Number Ones" w slidepacku, dokładnie tą samą, co na zdjęciach w linku. Oczywiście wraz z kosztami wysyłki.

Aby wygrać nagrodę trzeba będzie uszeregować cztery zdarzenia w życiu Michaela od najwcześniej do najpóźniej następującego, tak jak w eliminacjach do teleturnieju Milionerzy i wysłać jak najszybciej posta z poprawną odpowiedzią (wystarczą tylko A,B,C,D). Gdy pojawi się poprawna odpowiedź, zamknę temat i ogłoszę zwycięzce.
- Sephiroth820
- Site Admin