jak to jest z tymi biletami ? one sa numerowane miejscami ? bo jak pojedzie grupa z Krakowa to jest szansa ze beda wszyscy siedzieć koło siebie na seansie ? jak zrobilismy rezerwacje a kupimy dopiero na miejscu.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
mam pytanie do ludzi z miasta Łodzi: na jakiej ulicy jest główny dworzec autobusowy?
Z tego co zdążyłam sie zorientować to są dwa duże dworce autobusowe w Łodzi. Końcowa trasa przejazdu mojego autokaru to ...->ŁÓDŹ CZMP->ŁÓDŹ UL. BRONIEWSKIEGO->ŁÓDŹ UL. KOPCIŃSKIEGO->ŁÓDŹ D.A. (D.A - dworzec autobusowy). Tylko nie napisali czy na ulicy Sałacińskiego czy Smugowej. Jesli ktoś po trasie potrafi wskazać dworzec na którym wyląduje:) to bardzo dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
Co do biletow to sa numerowane take jak normalnie do kina ja jak kupowalam to mogłam wybrać miejsce i rząd tak jak normalnie do kina , ale jak jesteście grupa to na bank będziecie siedzieć obok siebie ;)
Co do dworca to niemal pojęcia jak jedzie ten o którym piszerz ale dworzec główny autobusowy jest dosłownie pare kroków od kina Bałtyk ! Inaczej nazywa się Dworzec Fabryczny
TEA pisze:ŁÓDŹ CZMP->ŁÓDŹ UL. BRONIEWSKIEGO->ŁÓDŹ UL. KOPCIŃSKIEGO->ŁÓDŹ D.A. (D.A - dworzec autobusowy
Sądząc po opisie tej trasy zakończysz podróż na dworcu Łódź - Fabryczna, czyli jakieś 5 min na pieszo od Bałtyku.
Jeśli zobaczysz po wyjściu z autobusu taki budynek, to znaczy, że właśnie na tym dworcu się znajdujesz.
moni bilety na pewno mają wskazane miejsca, ale np na premierze TII, która był w zeszłym roku w Łodzi też były miejscówki a każdy siadał jak chciał, kwestia dogadania się i przy dużej grupie zapewnej zaradności
choć nie wydaje mi się żebyśmy zajęli wszystkie miejsca w kinie
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
strone wcześniej albo dwie jest mój bilet ;) możecie sobie zobaczyć :) Estrella
hmm miejsc nam na 100% wystarczy ;) teraz duzo osob rezerwacje odwołało niestety, ale sala pustkami raczej swiecić nie będzie :) TEA
Tylko teraz pytanie czy z tego fabrycznego nie będziesz miała problemów z dojściem do Bałtyku, bo on jest taki schowany troche :D a Jeśli już tu u nas byłaś to spoko- odwołuję obawę ;)
La_Pantera_Rosa pisze:
TEA
Tylko teraz pytanie czy z tego fabrycznego nie będziesz miała problemów z dojściem do Bałtyku, bo on jest taki schowany troche :D a Jeśli już tu u nas byłaś to spoko- odwołuję obawę ;)
bez obawy mała nie jestem, spytam o drogę, poza tym od godziny 9 rano do 19 będzie trochę czasu na błądzenie. Lipa będzie jak znajdę od razu bo co robić z resztą dnia :D
Własnie się zastanawiam ile osób bedzie na MJowisku? To już kolejny mój zlot sama nie pamietam który i zawsze było sporo osób ciekawe kto zs "stałej ekipy" się odliczy?!
La_Pantera_Rosa pisze:
TEA
bez obawy mała nie jestem, spytam o drogę, poza tym od godziny 9 rano do 19 będzie trochę czasu na błądzenie. Lipa będzie jak znajdę od razu bo co robić z resztą dnia :D
TEA zawsze pozostaje opcja zintegrowania się z innymi fanami którzy tego dnia przybędą do Łodzi.A to chyba lepsze rozwiązanie niż samotne przechadzki w nieznanym mieście.Poznańska grupa fanów dotrze około godziny 13.15 na dworzec,jesteśmy chętni na spotkanie i integrację przed zlotem
P.S. Jakieś dwa lata temu tyż jechałam autobusem i znalazłam się na dworcu-jest to praktycznie samo centrum Łodzi więc w oczekiwaniu na innych możesz troszkę uszczknąć miasta zanim dotrzemy