Key said the title would teach you to dance like Jackson, presumably by scoring the player on how well they can emulate his moves in the game.
"From the manliest man to the girliest girl, everybody wants to be able to dance like Michael Jackson," said Key.
Ech, siedziałem i oglądałem wczoraj wszystkie konferencje (Microsoft zamulił, EA dało rade :D), a na Ubisoft już nie miałem siły (rozpoczęła się o 2 w nocy). Szkoda bo fajną niespodziankę bym miał. Mam nadzieję, że dziś na konferencji Sony, która zacznie się o 21:00 powiedzą i pokażą coś więcej o tym tytule... Dla mnie MUST HAVE!
Z tego co zrozumialem z notki prasowej to chodzi o project natal czyli kinect - calkowicie nowe urzadzenie podlaczane tylko do xboxa. Czyli na pewno nie PC, PS2/PS3 itp.
Kinect to rewolucja jesli chodzi o sterowanie w grach, dzieki urzadzeniu podlaczonemu do konsoli sterujemy swoim cialem. Tutaj probka mozliwosci kinecta: http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM
Produkt ma wejsc na rynek w tym roku, wiec podejrzewam ze gra z MJ ma byc jedna z dzwigni sprzedazy i sposobem dotarcia do wiekszego grona klientow.
Gra na pewno nie wyjdzie na PC.To pewnie będzie gra w stylu Guitar Hero,Singstar itp.Może być jakaś mata do tańczenia.Bardzo mię ciekawi ta gra.Chyba zacznę zbierać na PSP bo to jedyne w moim zasięgu.
Ludziska ona na psp to na bank nie wyjdzie bo to małe i przenośne ale cieszy mnie ze na xboxa czy ps3 wydadzą na wii też by było fajnie ale wii jakos ma najgorsza grafikę jak dla mnie !! Ja sądzę ze to będzie coś w stylu ipet na ps3 gdzie masz kamerke i tłem gry jest twój pokuj i ty oraz inno a tylko zwierzatko i dodatki są komputerowe !
Project Natal - Coś podobnego do EyeToya od Sony do PS2. Ale na tym filmiku widać, że jeśli widzisz swego gracza od przodu ( fajs tu fejs) robisz ruchy w lustrzanym odbiciu. W takim razie nauka układów w taki sposób będzie okropna.
Wszystkich fanów Michaela Jacksona z pewnością ucieszy nowa, muzyczno-taneczna produkcja zapowiedziana tej nocy podczas konferencji Ubisoftu na targach E3. Warto dodać, że w prezentacji udział wzięli tancerze towarzyszący Michaelowi w przygotowywaniu trasy koncertowej This Is It. Według plotek gra będzie nosić tytuł Michael Jackson: Beat It i trafi na wszystkie czołowe platformy, w tym również na PSP, pod koniec tego roku. Z głośników z pewnością usłyszymy największe hity Króla Popu, a może nawet będziemy mogli wcielić się w jego osobę. No cóż, pozostało nam czekać na dalsze informacje.
Gra Ubisoftu, Michael Jackson, The Experience będzie zawierała następujące piosenki:
* Bad
* Beat It
* Billie Jean
* Earth Song
* The Girl Is Mine
* Who Is It
* Workin' Day And Night źródło
Pre order
Playstation 3 Game, Xbox 360 Game --> £49.99
Psp Game, Nintendo Ds Game --> £29.99
Nintendo Wii Game --> £39.99
Pytanie do młodzieży. Wiem, że gra będzie dostępna dla kilku platform, ja póki co nie mam żadnej, więc jaką polecacie, żeby sobie kupić do tej gry, Playstation może, XBoxa czy coś innego?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...