MJOWISKO 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
man

zombie walk

Post autor: man »

ej a moze w łodzi zorganizowac taki zombie walk jak w warszawie
http://www.youtube.com/watch?v=LBhTU8SbyOg :mj: :komp:
przejsc sie piotrkowska plac wolnosci manufaktura dawajcie pomysły
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

nie sadze zeby ktoś się brudzić chciał przed całonocną imprezą ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Zombie walk, to będzie jak my wszyscy po imprezie nad ranem będziemy z tego kina wychodzić nenene
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

TEA pisze:Lipa będzie jak znajdę od razu bo co robić z resztą dnia :D
Ja ci polecam Manufakturę. Gdybyś miała mniej czasu, to nie, ale skoro to jest cały dzień, to warto parę przystanków przejechać tramwajem. To centrum handlowo - rozrywkowe uznane za najlepsze w Europie (choć ja jako kierowca nienawidzę przaśnego parkingu, bez żadnej logistyki).
Jest tam b. fajne Eksperymentarium, knajpki, plaża z leżakami i piaskiem, fontanny, no i oczywiście galeria. Na parterze przy szatni możesz sobie zamówić np koszulkę, puzzle albo kubek z Michaelem (jeśli dasz im zdjęcie na pen drivie). W sklepie Yoko są też torby z MJem, a w sklepie Gracja kolczyki.
By the way, to jest miejsce, w którym w ubiegłym roku była MJowiskowa impreza, tylko wtedy centrum było już zamknięte prawie (jak to w nocy) ;-)

Alternatywą może być dłuuugi spacer po ul. Piotrkowskiej (jak nie dasz rady, to zawsze możesz wsiąść w rikszę). To jest jedna przecznica od kina Bałtyk.

Trochę dalej, ale niewiele, jest bardzo interesujące Muzeum Sztuki na ul. Więckowskiego
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Jassy pisze:Mail wysłany więc jak wszystko dobrze pójdzie będę z Wami na pierwszym dla mnie zlocie ;) Mało się tu udzielałam ale mam nadzieję że się to zmieni ;) buziaki dla wszystkich! Kto jedzie z Podkarpacia? Może jakoś razem by się wybrać?
no prosze prosze ciesze sie ze sie ponownie zobaczymy :) jejku to niemal rok jak sie nie widzialysmy a tu taka mila niespodzianka !
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Paulincia91

Post autor: Paulincia91 »

Jassy pisze:Mail wysłany więc jak wszystko dobrze pójdzie będę z Wami na pierwszym dla mnie zlocie ;) Mało się tu udzielałam ale mam nadzieję że się to zmieni ;) buziaki dla wszystkich! Kto jedzie z Podkarpacia? Może jakoś razem by się wybrać?
Z Podkarpacia jadę ja. I chyba tylko ja, bo jakoś nie widzę innych chętnych od nas :)
To też mój pierwszy zlot, mam nadzieję, że poznam wiele ciekawych i fajnych osób.
Michael...:*<3
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Mam pomysł. Żeby każdy na ręce(na ramieniu np.) markerem sobie napisał Nick z forum :) Niektórzy znają sie tylko wirtualnie, a może być śmiesznie jak z kimś bedziemy rozmawiać jak z nieznajomym, a okarze się, że na czacie przegadaliśmy godziny :) taka moja skromna propozycja ;) Ja tak chociarz zrobię ;)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

La_Pantera_Rosa kilka lat temu jak byliśmy na zlocie to każdy miał identyfikator z nickiem z forum i myślę że to doskonały pomysł.Czasami ktoś wstydzi się zagdać a jak zobaczy nicka i skojarzy tę osobę to pierwsze koty za płoty.Ja do dzisiaj nie znam większości ludzi bo czasem nie wiem kto jest kim.Kim jest majkelzawszespoko?Nigdy Go na oczy nie widziałam.A czasami mam zdjęcia z papami które się powtarzają na kilku imprezach i też nie wiem kim są Ci fani.No to jak Mamo Kingo?Dałoby radę?Prosimy....markerem to strasznie obciachowe by było....

Ja zabiorę swój identyfikator jeśli nie wypli to w masowej skali ;-)
Obrazek

ja jestem za mazaniem na rękach :D Jest brudno- jest zabawa :D
nie no a tak na serio juz myslalam zeby cos do pleców przyczepic o__O Zeby tylko ludzie mnie poznali :D
Awatar użytkownika
DJ SCARECROW

Post autor: DJ SCARECROW »

HEHE, ja w zeszłym roku chyba jako jedyny bylem oznakowany. Nick mialem na koszulce ... ale z przodu;) a to faktycznie byłaby fajna sprawa gdyby każdy się w jakiś sposób "opisał"
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

ja od razu mowie ze identyfikatorów odgornie nie bedzie...to za duzy koszt...jesli pojedyncza osoba kupi sobie identyfikator to ja to wyniesie 2 zł...jesli ja mialabym kupic dla wszytskich z nadwyzka bo nie wiadmo ile ostatecznie osob bedzie - 800 zł to za duzy wydatek :(
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Julia94

Post autor: Julia94 »

Niestety, muszę zrezygnować.
Życzę Wam udanej zabawy!
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Też uważam, że odgórnie nadany identyfikator to chyba nie jest najlepsza sprawa. Po pierwsze, jak pisze Siadeh, nie wiadomo ile będzie osób. Zresztą, by dla wszystkich identyfikatory były gotowe, organizatorzy musieliby się nad nimi męczyć 2 ostatnie dni, kiedy będzie już pewne kto przyjedzie. A chyba i tak mają już dostatecznie dużo pracy, bez tego. Po drugie, zgadzam się z Kingą. To wygląda na zbyt duży koszt, jeśli idzie o masowe robienie identyfikatorów. Nie ma sensu. Indywidualne to co innego.
1958 - forever...
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Identyfikatory wydaja mi sie za bardzo oficjalne ;))
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

Ja również w tym roku nie dam rady z Wami być. Szkoda, bo bardzo chciałam zobaczyć w formie ciekawostki jak wielu fanów ubyło od zeszłego zlotu :p
Za rok zamierzam być na pewno. ;-)
Zablokowany