La_Pantera_Rosa edytuj posty, żeby nie były 2 Twoje posty jeden po drugim- mi osobiście to w ogóle nie przeszkadza, ale moderatorom to się czasem nie podoba.
Fantastycznie, że w końcu jest jakieś końcowe postanowienie.
Wielka prośba do Łodzian: prosimy, bardzo prosimy o przyniesienie boomboxa, byśmy mieli na czym odtworzyć muzykę. Proszę o potwierdzenie, czy ktoś z Łodzi czyta ten wątek i przyniesie nam jakiś sprzęt Z góry serdecznie dziękujemy
Pozdrawiam,
WiolEta.
Ostatnio zmieniony sob, 21 sie 2010, 11:00 przez Eta, łącznie zmieniany 1 raz.
La_Pantera_Rosa pisze:Beat it od poczatku czy tylko tą sekcje taneczną? Bo ja myslalam żeby pierwszą zwrotkę i refren zatanczyć, ale zależy co dance teamy tam mają :)
Tzn my mamy ułożone choreo i nie jest tam tylko to co ten gość ma na filmiku i Mike w teledysku, my mamy połączone jeszcze inne ruchy Michaela(teledysk, koncert). A inni jak? Ale można albo zatańczyć Beat it z rozliczeniem takim też było na flash mobach i w tym instruktażu czyli zwrotka i refren lub do samego refrenu zatańczyć.
Szczecinścy fani tańczą wersję Tajwańczyka, bo jest prosta i łatwo ją tańczyć do całej piosenki. Zaczynamy od początku piosenki. Jak lecą pierwsze takty muzyki, to my po prostu zbliżamy się do miejsca, w którym mamy zamiar zatańczyć (kilka kroków), a gdy wchodzą gitary zaczynamy tańczyć. Oczywiście mamy utwór, w którymś momencie ucięty. Pomysł z pierwszą zwrotką i refrenem jest bardzo dobry.
ja już tu pisałam kilka postów temu, że wrocławski team może przywieźć muzykę. I tak zrobi. Czy ktoś tu w ogóle się odnosi do tego, co ja piszę, halo, ziemia! Poniżej macie linki do wersji, z których możemy tańczyć.
Beat it zaczyna się od gitarek Halena, będzie można podczas nich zrobić jakąś udawaną wojnę gangów albo inną kupę śmiechu a następnie są 3 refreny podczas których już tańczy się układ.
Następnie mamy wersję do Thrillera zaczynająca się głosem a capella Vincenta Price'a. Podczas tego jak Vincetn gada zawsze sobie leżeliśmy na podłodze, potem była chwila na "wybudzenie" zombi i się zaczynało taniec. Leżeć może nie będziemy na dworze, ale jakaś krzywa poza na początku się przyda :P I na końcu jest The drill- całość razem z TDCAU. Ja płytkę z tym czymś przywiozę tylko przyłączam się do prośby Ety- Łodziaki, kołować boomboxa!
A czy już wiadomo gdzie zatańczycie? Mnie raczej nie będzie na MJowisku bo bedę miała pod opieką dwie małolaty ale jako, że jestem miejscowa, to chętnie zabrałabym je i przyszła popatrzeć.
Tym razem wrzucam skrócone Beat It w wersji, do której tańczy Szczecin- http://www.megaupload.com/?d=KXNGPQSB
Oczywiście jest to odnośnie propozycji tańczenia od początku utworu. No i nie upieram się, że tę wersję mamy zatańczyć. Wcześniej miałam to wrzucić, ale omyłkowo wrzuciłam cały utwór.
Ja mam boomboxa
Mogę dowieść pod warunkiem że reszta osobników złoży się na zasilanie w postaci bakterii...Ale on nie odtwarza mp3 więc nie wiem czy jest sens...
Chyba że macie to nagrane w innym formacie...
P.S. Poznański denstim wszystko umie a zwłaszcza ja.
Nie stresujcie się ludzie-chodzi przedewszystkim o dobrą zabawę czyż nie?